Adrian Câciu: Guvernul pregătește un tun de aproape 5 miliarde de dolari. Pe modelul fraților Micula.

Distribuie:
Sursa photo: Canva.

Adrian Câciu lansează o nouă postare pe pagina personală de facebook în care acuză Guvernul României de pregătirea unui tun de 5 miliarde de dolari prin retragerea dosarului României cu privire la Roșia Montană.

Mesajul lui Adrian Câciu:

,,Guvernul pregătește un tun de proporții.

Citește și: Emanuel Ungureanu îi amenință cu proteste pe colegii săi din USR-PLUS dacă nu rezolvă problemele spitalului Grigore Alexandrescu.

Un tun de aproape 5 miliarde de dolari, bani care vor fi plătiți de România după o decizie cel puțin controversată dacă nu prejudiciativă luată de premier.

Retragerea dosarului României al UNESCO cu privire la Roșia Montană face ca procesul pe care România îl are cu Gabriel Resources să fie câștigat mai mult ca sigur de firma lui canadiană.

Ok, nu o să vorbesc de resorturi securistice și confirmări care vin prin această retragere intempestivă și punerii pe tavă a unui cadou de 5 miliarde de dolari către Gabriel Resources, asta e treaba organelor de anchetă penală!

Citește și: Procurorii DNA au descins la Ministerul Transporturilor: Grup infracțional organizat.

Dar, când tu nu ai bani pentru pensionari sau pentru copii, când nu ai bani pentru sănătate sau educație, când faci datorie istorică amanetând viitorul tuturor să iei o asemenea decizie înseamnă crimă economică.

Evident, banii vor fi platiti tot din datorie, adică România se va împrumuta pentru 5 miliarde de dolari, că doar nu vine premierul cu ei de acasă.

Din pix, 5 miliarde dolari la canadieni(sau cine știe ce or mai fi).

Pe modelul fraților Micula.

Si voi mai credeti că unii administrează banii statului pentru binele oamenilor?

Nu! Unii dau, din pix, acești bani către cine trebuie!

Fraierii plătesc!

Apropos, aurul de la Roșia Montană nu va rămâne în România, ca să nu mai zic de redevență!

Prejudiciu, prejudiciu, prejudiciu!

În trecut erau mii de oameni pe străzi pentru Roșia Montană! Acum e liniște!”, scrie acesta pe pagina personală de facebook.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *