Sănătate

Alexandru Rafila nu mai vrea ca Raed Arafat să ia decizii: ,,Cel puțin eu nu accept”

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila nu mai vrea ca Raed Arafat să ia decizii: ,,Cel puțin eu nu accept”. ,,Nu se poate ca alte structuri să ia decizia și Ministerul Sănătății să fie responsabil.”

Alexandru Rafila, ministrul Sănătății din partea PSD:

Citește și: Dușmanul lui Florin Câțu intră în Guvern. Adrian Câciu l-a acuzat pe Câțu de jaf statal.

„Ministerul Sănătății a fost puțin implicat. Au mai fost instituții din subordinea ministerului care au fost implicate, dar Ministerul Sănătății este responsabil până la urmă. Așa scrie în hotărârea de Guvern.

Nu se poate ca alte structuri să ia decizia și Ministerul Sănătății să fie responsabil. Chestiunea asta nu se poate. Cel puțin eu nu o accept și e foarte clar că nu pot să accept o astfel de soluție.

Citește și: Judecătoarea Adriana Stoicescu: ,,Vă doare în cot de poporul ăsta amărât. Ultimele bucățele de carne de pe ciolan au fost împărțite.”

Dânșii, în ceea ce privește mutarea pacienților din diverse locuri, transportul, pregătirea unităților de primiri urgențe, tot respectul și aprecierea pentru ceea ce fac sau au făcut, dar politica de sănătate publică trebuie făcută de Ministerul Sănătății”, a declarat Alexandru Rafila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *