Politică

Andrei Marga: S-a cățărat la decizii o prostocrație care cultivă confuzia valorilor. Populația este sub asaltul propagandei.

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Andrei Marga revine in spatiul public cu noi declaratii trimise catre stiripesurse.ro

Andrei Marga e de părere că ”Cine strivește statul național, strivește democrația și, cu ea, dezvoltarea”, astfel încăt s-a ajuns că ”Puterea politică o exercită amalgamuri de birocrați, agenți ai firmelor multinaționale, servicii secrete și titrați ajunși. Statul este controlat de această combinație.

Citeste si: Astăzi, 2 octombrie, se anunță cel mai mare protest din acest an. Cristian Terheș, George Simion, AUR, prezenti.

Populația este sub asaltul propagandei, desfășurată în condițiile unei întinse „refeudalizări” din societate, începând cu sfera media” și se ajunge la concluzia că azi ”Democrația devine concurs de coterii”.

Puterea politică o exercită amalgamuri de birocrați, agenți ai firmelor multinaționale, servicii secrete și titrați ajunși. Statul este controlat de această combinație. Populația este sub asaltul propagandei, desfășurată în condițiile unei întinse „refeudalizări” din societate, începând cu sfera media.

Citeste si: Giorgia Meloni: Să restituim naţiunii demnitatea şi mândria! Italienii ne-au încredinţat o responsabilitate important

”S-a cățărat la decizii o prostocrație care cultivă confuzia valorilor. Ea nu a fost în stare să țină piept pandemiei fără furturi, iar acum nu folosește fără hoție banii europeni…”, mai spune in  încheiere Andrei Marga.
Continuarea: aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *