Andrej Babiš: „Familia este temelia societății” Summitul demografic de la Budapesta!

Distribuie:
Sursa photo: facebook/Viktor Orban.

Summitul demografic de la Budapesta, joi, la Bazarul Grădinii Castelului. Participanții la conferința de două zile din acest an vor explora relația dintre familie și durabilitate, informează csalad.hu.

Declarații:

-Luptăm împreună pentru valorile Europei Centrale și, pe lângă provocările digitalizării, ecologizării și problemei climatice, nu trebuie să uităm nici problemele demografice. În loc de migrație, credem în susținerea unei familii bazate pe o relație bărbat-femeie, a subliniat premierul Viktor Orban

Citește și: Președintele Croației atacă presa: ,,Seamănă panică. De la bun început au făcut-o.”

-„Problema vieții și a morții, condiția de supraviețuire pentru Serbia și multe țări din regiune, este problema populației și va deveni una dintre cele mai importante probleme politice”, a declarat Aleksandar Vučić , președintele Republicii Serbia .

-Mike Pence: „O familie puternică devine o comunitate puternică, iar o comunitate puternică devine o națiune puternică” Mai presus de toate, Mike Pence , fostul vicepreședinte al Statelor Unite, și-a exprimat marea bucurie că a reușit în cele din urmă să călătorească în Ungaria, alături de fosta sa doamnă din SUA, soția sa.

-Janez Janša , prim-ministru al Republicii Slovenia: „Copiii sunt și mai fericiți în familii puternice”

Citește și: Tudor Chirilă: Arată ca o lovitură de stat. Se dă cu sprijinul președintelui României Klaus Iohannis.

-Andrej Babiš: „Familia este temelia societății” – Când ne-am întâlnit la Summitul demografic din 2019. nimeni nu a ghicit încă ce vreme grea ne așteaptă, dar, așa cum se spune într-o vorbă cehă, „Tot ce este rău este bun pentru ceva”. Mulțumită în parte lui Covid, printre altele, ne-am gândit profund la ceea ce este cu adevărat această lume globalizată. De asemenea, virusul a evidențiat importanța valorii pentru familie, care este cheia durabilității. Nu numai că trebuie să menținem familiile existente împreună, ci și să dăm viață generației următoare. Familia este fundamentul societății, viitorul este în mâinile lor, a declarat Andrej Babiš , prim-ministrul Cehiei. El a vorbit apoi despre faptul că Republica Cehă, ca și alte state, se confruntă cu provocări demografice.

One thought on “Andrej Babiš: „Familia este temelia societății” Summitul demografic de la Budapesta!

  • septembrie 25, 2021 la 10:59 pm
    Permalink

    Consider că puteau face o invitație și altor autorități din statele vecine ( cum ar fi România ) la un nivel guvernamental sau măcar de la UDMR / un reprezentant care să transmită mai clar celor *orbiți de globalism* din restul guvernului nostru ! Susțin cele dezbătute la acel summit și consider că măcar această parte de Europă trebuie să rămână fermă și cu familia tradițională, la baza societății.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *