Aurelian Pavelescu: ”Începe școala: România NEEDUCATĂ, condusă de IMPOSTORI!”

Distribuie:
Sursa photo: Aurelian Pavelescu/facebook.

Aurelian Pavelescu, mesaj dur la adresa proiectului ,,România Educată”, proiectul indrăgit de președintele Klaus Iohannis.

,,ÎNCEPE ȘCOALA: ROMÂNIA NEEDUCATĂ, CONDUSĂ DE IMPOSTORI!

Citște și: Statul Român, acționat în instanță pentru purtarea măștii în școli ,,Guvernul sa DEMONSTREZE cu studii medicale internationale, cat de eficiente sunt mastile”

Școala românească este prăbușită, sistemul în colaps. Dascăli săraciți la extrem și umiliți, elevi conduși în analfabetism de o clasă politică imbecilă și trădătoare de țară, forțați să învețe după manuale din care au fost alungați voievozii și marile modele culturale, și cu o rată de abandon de zeci de procente în mediul rural. Școala pentru lucrătorii pe câmpiile de sparanghel ale neoiobăgiei.

Citște și: Fostul ministru al Sănătății din Franța a fost acuzat pentru „periclitarea vieții altora” în timpul pandemiei.

Au rămas vorbele. De 7 ani se screme Președintele statului să scornească povești despre educație, promițând din nou, azi, că se va lansa proiectul ”România educată”! Dar 7 ani ce-a făcut? A reușit să aducă în fruntea Guvernului un pușcăriaș, fost repetent și cu diplomă incertă, țepar de profesie, un gâgă neomarxist. El însuși, Președințele, un personaj profund imoral și toxic, responsabil de divizarea țării și propagator al urii, minciunii și furtului din averea națională.

Copiii noștri au o singură șansă, să se salveze personal, susținuți de familii.

Au fost pe acest pământ un Gheorghe Lazăr, un Spiru Haret și un Mihai Eminescu!

Jos impostorii!”, scrie acesta  pe pagina personală de facebook.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *