Social

Austria: Armata și poliția trec de partea poporului împotriva lockdown-ului impus de noul cancelar.

Distribuie:
Sursa photo: Canva.

Austria: Armata și poliția trec de partea poporului împotriva lockdown-ului impus de noul cancelar. Pandemia aruncă Europa în aer: pe 20 noiembrie, la Viena, este programată o manifestație uriașă de protest împotriva măsurilor restrictive ale guvernului la care, în premieră absolută, va participa armata și poliția, transmite Inpolitics.

Poliția și armata refuză să controleze permisul de sănătate în numele „libertății și demnității umane”.

Poliția și armata, prin sindicatele lor – Austria fiind o țară în care militarii au dreptul la organizare sindicală – au anunțat că refuză să controleze permisul de sănătate impus de guvern în numele „libertății și demnității umane” și se vor alătura unei ample demonstrații împotriva izolării obligatorii pe 20 noiembrie, la Viena.

Citește și:După ce și-a pus ambasadele în cap, seful ANPC a fost demis de premierul Florin Câțu.

La doar câteva zile după ce cancelarul austriac Alexander Schallenberg a hotărât să izoleze persoanele nevaccinate, decretând lockdown, politicienii și sindicatele fac apel la o revoltă masivă împotriva acestei măsuri de ”ucidere a libertății”, unică în lume.

Citește și: Drama unui avocat: Și-a pierdut mama, tatăl, bunica și mătușa într-un interval de doar o lună. Toți patru erau dublu vaccinați cu Pfizer.

Uniunea Forțelor Armate Austriece -sindicatul militarilor – anunță că armata va participa la această mare adunare de la Viena, o palmă răsunătoare pentru un guvern care, potrivit presei austriece, denotă din ce în ce mai multă panică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *