Sănătate

Avocatul Daniel Ionașcu, acuzații grave: ,,Au decimat românii cu teoria vaccinului. Cine vrea îl ia, cine nu, nu.”

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Avocatul Daniel Ionașcu, membru PPU-SL  acuzații grave: ,,Câți au murit pentru că nu s-au testat la timp? Acum ne bâlbâim. Au decimat românii cu teoria vaccinului. Cine vrea îl ia, cine nu, nu.”, informează bugetu.ro.

„Campania își dorește să întrunească numărul de semnături pentru a putea fi o lege a cetățeanului român adusă în fața Parlamentului în așa fel încât prin aceasta să avem testarea gratuită a populației. 

Citește și: Caramitru: ,,Atât Nicușor cât si Clotilda sunt sau nesimțiți sau incompetenți complet.”

Câți au murit pentru că nu s-au testat la timp? Acum ne bâlbâim. Au decimat românii cu teoria vaccinului. Vaccinul este un medicament într-o schemă de tratament. Cine vrea îl ia, cine nu, nu. Așa spune legea noastră și orice lege din lume. Actul medical nu poate fi obligatoriu.

Dacă vreau să muncesc trebuie să fac proba sănătății mele, nu a faptului că am luat un medicament sau nu. Proba sănătății o pot face și prin testare.

Citește și: Polițiștii refuză să mai dea amenzi, doar avertismente! Suntem sătui până peste cap de restricții.

Eu beneficiez de vaccinare gratuită, iar dacă nu optez pentru aceasta, optez pentru cealaltă variantă, cu testarea. Cum să mă forțezi să îl aleg pe unul prin faptul că nu mi-l dai pe altul?”, a declarat Daniel Ionașcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *