Ben Oni Ardelean de la PNL cere demisia ministrului Vlad Voiculescu: derapajele, stângăciile și atitudinea acestui ministru.

Distribuie:
Sursa photo: Ben Oni Ardelean/facebook

Vicepreședintele PNL, Ben Oni Ardelean de la PNL va cere demisia ministrului Vlad Voiculescu, a scris acesta pe facebook.

,,În calitate de vicepreședinte al Partidului Național Liberal, voi solicita premierului Florin Cîţu, în cadrul Biroului Politic Național, DEMITEREA de urgență a ministrului Sănătății Vlad Voiculescu.

Citește și: Sondaj Insist pentru România: AUR(33%), PSD(22%), USR(20%), PNL(14%). Se mai poate vota!

Tot circul, bâlbâiala și bătaia de joc la adresa pacienților de la Spitalul Foișor a umplut paharul. Pacienții cu diferite boli nu mai pot fi ignorați și dați la o parte în detrimentul pacienților infectați cu COVID.

Chiar dacă managementul Spitalului Foișor s-a opus transformării în unitate COVID-19, printr-o scenă similară cu prelungirea carantinării Timișoarei, s-a dat un ordin- ignorând voința și argumentele celor de acolo- prin care au fost evacuați în toiul nopții zeci de pacienți.

 Ministrul Sănătății este direct răspunzător de trauma trăită de pacienții evacuați, avizând propunerea DSU.

Semnalez de câteva luni derapajele, stângăciile și atitudinea acestui ministru.

Citește și: Guvernul îngroapă țăranul român. Este interzisă vânzarea cărnii de miel pentru consum public direct din gospodaria proprie.

Din păcate nu am avut parte de revizuiri ale strategiei, gândirii, comunicării sau creării de proceduri. Este clar pentru toată lumea că domnul Voiculescu este depășit de situație, iar astfel vom face un bine atât lui, cât și pacienților din România.

Ministerul Sănătății are nevoie de un ministru competent la cârma sa. Să-l găsim urgent!”, a scris acesta  pe pagina personală de facebook.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *