Boicot in masă: Firme, fermieri, cluburi sportive, politicieni, români, boicoteaza firmele austriece.

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Boicot in masă: Firme, fermieri, cluburi sportive, politicieni, români, boicoteaza firmele austriece dupa votul negativ al Austriei pentru intrarea Romaniei in spatiul Schengen. Romani si-au exprimat nemultumrea fara de acest vot.

Un directorul din Alba care a anunțat că nu mai prelungește contractele cu firmele austriece: „Sunt parteneri serioși, dar e timpul să dăm un mesaj – nu e o favoare să ne tratați drept egali!”

Universitatea Craiova boicotează total Austria: ”Clubul își va muta conturile Raiffeisen Bank, iar alimentarea cu combustibil nu se va mai realiza în stațiile OMW-Petrom.”

Unul dintre cei mai mari oameni de afaceri din vestul ţării, arădeanul Dimitrie Muscă, a dispus, joi după-amiază, închiderea tuturor conturilor firmelor sale la băncile austriece

Citeste si: Unul dintre cei mai importanți fermieri anunţă închiderea conturilor la băncile austriece

Si politicienii indeamna la boicot in masa, europarlamentarul Rares Bogdan: „Astăzi împotriva intereselor României și a românilor a fost Austria. Companiile de stat din România care în momentul acesta au carduri bancare prin care rulează zeci, sute de milioane de euro lunar prin Raiffeisen și Erste, sunt obligate de către fiecare român în parte să-și închidă de la Raiffeisen și de la Erste”

Citeste si: Cristache: Dacă România ratează intrarea in Schengen, guvernul Ciucă trebuie sa plece!

Si liderul AUR, George Simion a indemnat toti romanii la boicot masiv fata de firmele Austriei in Romania:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *