Politică

Boicotul Austriei: Legea evaluării/scanării investițiilor străine intra in dezbatere la comisiile parlamentare.

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Parlamentarul PNL, Pavel Popescu anunta ca legea evaluarii/scanarii investitilor straine intra in dezbatere, chiar cand Austria a votat negativ intrarea Romaniei in Schengen. 

,,Legea evaluării/scanării investițiilor străine a cărei baze le-am pus și pe care am promovat-o de peste doi ani de zile, reintră săptămâna viitoare pentru dezbatere la comisiile din Camera Deputaților.

Citeste si: Președintele Bulgariei amenință Olanda si Austria: NU vor putea sta relaxate pana ce Bulgaria nu va intra in Schengen.

Un moment mai potrivit ca acesta nici că se putea. Comitet de evaluare avem, cadru european și național avem, instituții capabile avem, “clienți” ce stau la coadă avem. Plus că brusc, tot mai mulți colegi cu poftă de muncă din toate partidele, m-au întrebat astăzi de ea.”

Citeste si: Boicot in masă: Firme, fermieri, cluburi sportive, politicieni, români, boicoteaza firmele austriece.

Parlamentrarul PNL, Pavel Popescu a amenintat in trecut Austria si Olanda cu legi ,,dedicate” intereselor firmelor lor:

,,Dacă (Doamne ferește) România nu intră în Schengen până la sfărșitul anului vă spun ce voi face eu, un simplu parlamentar: îmi voi dedica ultimii doi ani din acest mandat pentru legislație și activitate politică ce vor viza în mod direct firmele și interesele austriece (rusești la bază) și olandeze prezente în România.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *