Carmen Tănase a renunțat la o filmare fiindcă nu a fost de acord să se testeze. ,,Da, mi s-a cerut.”

Distribuie:
Sursa photo: Fan Page Carmen Tănase/facebook.

Actrița Carmen Tănase a mărturisit, la Antena 3,  că a renunțat la o filmare fiindcă nu a fost de acord să i se impună să se testeze pentru infecția cu COVID, informează newsmaker.

 „Da! Mi s-a cerut pentru o filmare și am renunțat la filmare. Nu mă duc la niciun eveniment la care mi se cere test COVID. Aștept să se termine această descreierare. Orice demență și deviație din istorie, la un moment dat, s-a terminat”, a declarat aceasta.

„A fi vaccinat nu e un criteriu. Eu fac teatru pentru că am talent”, a mai mărturisit Carmen Tănase. 

Citește și: Câțu visează: ,,Am convins o Românie să fiu premier, cred că e mai simplu să conving niște colegi să mă susțină la șefia PNL”

Întrebată ce ar face dacă nu ar mai fi lăsată să urce pe scenă fără a fi vaccinată, Carmen Tănase a explicat: „Nu ne-a cerut nimeni să venim la teatru vaccinați. Nu cred că se va întâmpla. Eu v-am mai spus, lucrul acesta e ilegal, e în afara legii. când se vor schimba legile, atunci mai discutăm. deocamdată nu e legal și nu poate fi pus în practică.

Nu ar fi primul abuz, dar fiecare e liber să facă ce crede de cuviință. Când există o nedreptate, eu fac tot ce îmi stă în putință să o îndrept. Cât oi mai putea. În niciun caz nu trec peste principiile mele. Nu știu ce aș face în acea situație, aș apela la instanță, mă voi interesa dacă va fi cazul.

Citește și: CCR dă coaliției cu legea-n cap. Numirile de la TVR și SRR sunt neconstituționale.

Da, poate va exista riscul să nu fiu lăsată să-mi desfășor activitatea. Anul acesta am aflat că e posibil orice. Voi vedea, nu voi trece peste deciziile mele. A fi vaccinat nu e un criteriu pentru a urca pe scenă. Eu fac teatru pentru că am talent”, mai prezintă sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *