Carmen Tănase, revoltată: Demenţa la care s-a ajuns nu are măsură. O să mă lupt cu ei până în pânzele albe.

Distribuie:
Sursa photo: Carmen Tănase, fan page/facebook.

Actriţa Carmen Tănase a afirmat că nu este de acord cu măsura impusă de autorități privind certificatul de vaccinare, făcând referire la situaţia artiștilor care, deşi au schema de vaccinare completă au ajuns în stare gravă la spital. Aceasta îşi menține poziţia de a refuza vaccinarea şi testarea, relatează Antena3.

Citește și: New York: un spital se închide pentru că 6 asistente au demisionat, refuzând vaccinarea. – Gheorghe Piperea

„Eu am dreptul să intru oriunde vreau eu. Nu poate nimeni să îmi ia acest drept, atâta vreme cât eu sunt cetățean al acestei țări plătitor de taxe și impozite.

În clipa în care va fi o lege și probabil că o să fie și asta pentru că demenţa la care s-a ajuns nu are măsură. În clipa în care se va ajunge și la treaba aceasta nu mă va mai interesa să mai fac parte dintr-o societate distopică și anormală”, a spus actriţa Carmen Tănase.

Citește și: Politicienii ungari nu acceptă noul „diktat” LGBTQ. „Nu vom permite UE să ne dea lecții pe probleme care sunt numai treaba noastră!”

„Nu mă autoizolez, mă izolează societatea. Eu vreau să merg mai departe oriunde mergem și până acuma. Dacă societatea din care o fac parte și pe care o plătesc de-o viaţă mă izolează atunci stau la mine acasă prin lege.

Până nu este lege o să mă lupt cu ei pănă în pânzele albe”, a mai spus aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.