Social

Certificatul verde lasă comercianții fără clienți – Nu mai avem bani de salarii – Te dai de ceasul morții

Distribuie:
Sursa photo: Canva.

Impunerea certificatului verde la intrarea în centrele comerciale are un efect devastator asupra galeriei comerciale din Botoșani Shopping Center, potrivit botosaneanul.ro. Unii directori și angajați din complexul de pe strada Sucevei se plâng că au rămas fără cea mai mare parte a clienților și că nu mai pot suporta nici măcar cheltuielile esențiale.

Joi, ora 11:00… unul dintre magazine avea încasări totale de numai 140 de lei și potrivit managerului de acolo, ”la noi vânzările se fac până la ora 15:00, după aceea nu mai vindem nimic”.

Citește și: Polonia: 150.000 de persoane într-un singur glas: ”Civilizația noastră. Regulile noastre”

Înainte de ziua de 26 octombrie 2021, de la care s-a introdus obligativitatea prezentării amintitului document, zilnic în casă se adunau 1.000 – 1.500 de lei.

Începând cu data menționată încasările s-au prăbușit la 300 – 400 de lei pe zi, condiții în care desfășurarea activității cu menținerea acelorași angajați și salarii și achitarea aferentă a dărilor la bugetul de stat, au devenit imposibile. Ca să nu mai vorbim de plata chiriei.

Citește și: Cristian Terhes: În UE nu s-a votat ce vor ăștia în România. Depășește granițele pe care Parlamentul European le-a stabilit.

”Nici măcar o eșalonare nu ni s-a făcut. Trebuie să te dai de ceasul morții ca să plătești chiria, iar noi ne chinuim ca să achităm salariile. Trebuie să plătesc salariile, dar nu avem bani de salarii”, s-a plâns unul dintre managerii din Botoșani Shopping Center.

One thought on “Certificatul verde lasă comercianții fără clienți – Nu mai avem bani de salarii – Te dai de ceasul morții

  • Ce idee imbecila aveti ! Cu ce va ajuta pe dvs. personal ,daca se vaccineaza toti ??? V-a iesit tirania din dvs. la suprafata . Daca eram in comunism ,nu v-ati mai fi permis sa scrieti injurii la adresa altora ,pe internet . Ceausescu ar fi facut propiul vaccin si nu o dadea in slugareala . Genul asta de retardati ,care stiu ei mai bine ce este bine pentru ceilalti , nu ar fi putut sa-i jigneasca pe ceilalti doar pentru ca nu-s de acord cu ideile lor . Cautati o tara comunista si mergeti acolo ,ca sa nu mai aveti frustrari de genul asta !

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *