Certificatul verde lasă comercianții fără clienți – Nu mai avem bani de salarii – Te dai de ceasul morții

Distribuie:
Sursa photo: Canva.

Impunerea certificatului verde la intrarea în centrele comerciale are un efect devastator asupra galeriei comerciale din Botoșani Shopping Center, potrivit botosaneanul.ro. Unii directori și angajați din complexul de pe strada Sucevei se plâng că au rămas fără cea mai mare parte a clienților și că nu mai pot suporta nici măcar cheltuielile esențiale.

Joi, ora 11:00… unul dintre magazine avea încasări totale de numai 140 de lei și potrivit managerului de acolo, ”la noi vânzările se fac până la ora 15:00, după aceea nu mai vindem nimic”.

Citește și: Polonia: 150.000 de persoane într-un singur glas: ”Civilizația noastră. Regulile noastre”

Înainte de ziua de 26 octombrie 2021, de la care s-a introdus obligativitatea prezentării amintitului document, zilnic în casă se adunau 1.000 – 1.500 de lei.

Începând cu data menționată încasările s-au prăbușit la 300 – 400 de lei pe zi, condiții în care desfășurarea activității cu menținerea acelorași angajați și salarii și achitarea aferentă a dărilor la bugetul de stat, au devenit imposibile. Ca să nu mai vorbim de plata chiriei.

Citește și: Cristian Terhes: În UE nu s-a votat ce vor ăștia în România. Depășește granițele pe care Parlamentul European le-a stabilit.

”Nici măcar o eșalonare nu ni s-a făcut. Trebuie să te dai de ceasul morții ca să plătești chiria, iar noi ne chinuim ca să achităm salariile. Trebuie să plătesc salariile, dar nu avem bani de salarii”, s-a plâns unul dintre managerii din Botoșani Shopping Center.

7 comentarii la „Certificatul verde lasă comercianții fără clienți – Nu mai avem bani de salarii – Te dai de ceasul morții

 • noiembrie 17, 2021 la 9:14 pm
  Permalink

  Foarte bine … toti retardatii care „respecta” legile astea abuzive care nici macar nu s legale sa de a faliment

  Răspunde
  • noiembrie 20, 2021 la 9:53 am
   Permalink

   Retardati si inconstienti sunt cei care nu se vaccineaza si mai sunt si prosti pe deasupra ca ei le stiu pe toate. Daca inca eram in comunism, eram toti vaccinati cu forta si eram si mandri, Ceausescu nu risca sa piarda din populatie.

   Răspunde
   • noiembrie 21, 2021 la 7:14 pm
    Permalink

    Daca eram in comunism cu Ceausescu aveam vaccinul nostru.

    Răspunde
   • ianuarie 6, 2022 la 6:23 am
    Permalink

    Ce idee imbecila aveti ! Cu ce va ajuta pe dvs. personal ,daca se vaccineaza toti ??? V-a iesit tirania din dvs. la suprafata . Daca eram in comunism ,nu v-ati mai fi permis sa scrieti injurii la adresa altora ,pe internet . Ceausescu ar fi facut propiul vaccin si nu o dadea in slugareala . Genul asta de retardati ,care stiu ei mai bine ce este bine pentru ceilalti , nu ar fi putut sa-i jigneasca pe ceilalti doar pentru ca nu-s de acord cu ideile lor . Cautati o tara comunista si mergeti acolo ,ca sa nu mai aveti frustrari de genul asta !

    Răspunde
  • ianuarie 26, 2022 la 1:56 am
   Permalink

   Foarte bine! Nu susțin oprirea de la cumpăra de bunuri doar ca impune guvernul un asemenea document ca la deținuții, Dumnezeu ma lăsat libera noi suntem numerotat ca oile ca să se știe exact când și ce ai cumpărat. Sa rămână fără nimic nu ma interesează!

   Răspunde
 • noiembrie 19, 2021 la 1:36 pm
  Permalink

  O soarta ABSOLUT binemerita pentru toti comerciantii care s-au supun ordinului imbecil al imbecilului de Arahat si clasei politicile imbecile. Trebuiau ca toti comerciantii mici si mari sa faca front comun si sa declare clar ca ei nu accepta si nu vor implementa acest ordin imbecil. Dar nuuuu….ai s-au supus. Ar trebui ca dupa ce trece toata aceasta minciuna, noi populatia sa boicotam aceste magazine, sa nu mai intram in ele, sa nu mai cumparam nimic din ele, sa nu mai dam munca noastra, banii nostrii unor imbecili comerciali care s-au supun altor imbecili politici si sanitari.

  Răspunde
 • noiembrie 19, 2021 la 3:21 pm
  Permalink

  deocamdata sunt recomandari, dar daca sunt niste slugi idioate , fara creier.. sa dea faliment

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.