Clotild Armand: Problema nu este dl. Cîțu. Problema este președinte Klaus Iohannis.

Distribuie:
Sursa photo: Florin Cațu/facebook.

Primarul sectorului 1, Clotilde Armand, a transmis, printr-un mesaj publicat joi, pe Facebook, că responsabil pentru criza politică nu este premierul Florin Cîțu, ci președintele Klaus Iohannis.

Problema nu este dl. Cîțu. Problema este dl. președinte Klaus Iohannis. Sincer, nu știu de ce nu vine președintele României astăzi în fața națiunii să explice românilor și partenerilor de guvernare de ce l-a demis pe ministrul Justiției unilateral. Așteptăm din partea d-lui președinte să ne explice această decizie. Să ne spună de ce revocarea nu are vreo legătură cu faptul că Stelian trebuia să anunțe lista candidaților pentru șefia DIICOT…

Citește și: Robert Turcescu, atac la USR: Leprele useriste, care stau mai mult cu ochii in sondaje decât cu mintea la guvernare

D-le Președinte (cu tot respectul pe care vi-l port), ați greșit și trebuie să vă asumați asta în fața milioanelor de români care au ieșit în stradă pentru justiție, nu pentru corupție. Încă aveți timp să faceți un pas înapoi și să nu predați țara în brațele celor de la PSD & co. Știu că Dvs. nu mai aveți nimic de pierdut politic. Dar România are. În acest moment reformele asumate de Dvs. sunt niște cuvinte goale de conținut.

Citește și: România trebuie să știe: Astăzi, punctul de pensie ar fi trebuit să crească la 1.875 de lei.

Sper din tot sufletul că întâlnirile Dvs. de la GRIVCO să fie doar o tristă amintire pentru democrația românească și din decizia Dvs. de revocare a ministrului Justiției să nu renască un nou USL mascat pe care îl vedem foarte activ în Sectorul 1.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *