Codrin Ștefănescu anunță apariția unui nou partid în România? Liviu Dragnea ar putea fi cap de listă.

Distribuie:
Sursa photo: Liviu Dragnea/facebook.

O postarea a fostului secretar general al PSD Codrin Ștefănescu a ajuns virală pe pagina personală de facebook. Acesta cere oamenilor o părere în legătură cu apariția unui nou partid în România. 

Citește și: Florin Câțu a ,,tăiat” subvențiile partidelor, dându-le încă 90 de milioane de lei. Minciuna tăierii!

Să fie acesta începutul unui partid în care Liviu Dragnea este președintele noii formațiuni politice? Vom vedea!

Citește și: Grupul PPE vrea să oblige România să recunoască casătoriile de același sex (LGBTQ).

,,Sondaj de opinie! Credeți cā e obligatorie apariția unei noi forțe politice? Una românească 100%, curajoasā și hotărâtă sā se batā cu adevārat? Una fārā securici, infiltrați și lași? Care sā apere interesele românilor, familia, drepturile și libertățile individuale? Răspunsul vostru e foarte important! Vā mulțumesc!”

One thought on “Codrin Ștefănescu anunță apariția unui nou partid în România? Liviu Dragnea ar putea fi cap de listă.

  • octombrie 10, 2021 la 1:05 pm
    Permalink

    Ideea este minunata ! E drept, a venit f.f. tarziu, s-au pierdut imense Valori (!), dar e bine venita si in ceasul al doisprezecelea, daca nu cumva am trecut de el. E OBLIGATORIU nevoie de acest PARTID la care sa adere TOTI iubitorii de Tara, fara multi dintre cei amintiti in invitatia la sondaj, dar neaparat cu marile Valori Nationale, neaparat cu mintile cele mai luminate ale Patriei, cu ACADEMICIENII, lasati in inactivitate criminala pana acum (!). Tara, Patria are ACUM , mai mult ca oricand, nevoie de intelepciunea lor ! E OBLIGATORIU sa apara cat mai repede aceasta FORTA UNIFICATOARE care sa promoveze SOLIDARITATEA ROMANILOR DE PRETUTINDENI, oriunde s-ar afla ei. Ma intereseaza adresa la care ma pot inscrie si eu. Ma poate ajuta cineva ?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *