Codrin Ștefănescu, atac la Ciolacu: ,,Viclean copil de casā, zice cā Nastase și Dragnea nu se pot întoarce in PSD niciodatā!”

Distribuie:
Sursa photo: facebook/Codrin Ștefanescu

Codrin Ștefanescu l-a atacat pe pagina sa de facebook pe liderul PSD, Marcel Ciolacu. Acesta spune că PSD-ul de astazi este acaparat de Sistem, iar membrii partidului nu mai suportă conducerea actuală.

Citește și: Medicul care a vindecat peste 1000 de pacienți cu covid, folosind tratament contrar schemei oficiale.

,,Ciolacu, viclean copil de casā, zice cā Nastase și Dragnea nu se pot întoarce in PSD niciodatā! Cā PSD-ul condus de el merge spre viitor, un viitor in care partidul stā sluj in fata Sistemului de la care își ia ordinele! Cā Nastase și Dragnea sunt cam penali, iar noul PSD e un fel de usere și nu acceptā!

Am așteptat toatā ziua o reacție din partea oricărui membru din conducerea partidului! Nu a venit, lașitatea a atins cote alarmante! Așa cā ii răspund eu lui Ciolacu: te înșeli, nu tu decizi asta! Baza partidului gândește cu totul altceva, membrii simpli și fără funcții de conducere nu vā mai suportā!

Tu, Grindeanu, Dâncu și Stanescu, reprezentați tot ceea ce votanții noștri nu admit sau acceptā! Lașitate, securism, fricā, trādare! Și promit sā vā arāt in viitorul apropiat cât de mult contați pentru electorat! Personaje fārā onoare și scrupule ce sunteți!” a scris Codrin Ștefanescu pe pagina sa de facebook.

Citește și: Daniel Zamfir (PSD): ,,Iată-l! Domnul Vlăduț Voiculescu: fiu, nepot de securist! Afară din viața politică.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *