Codrin Ștefănescu: Specialiștii PSD au fost alungați de pe liste sau din partid. Daia, Laufer, Teodorovici

Distribuie:
Sursa photo: Codrin Ștefănescu/facebook.

Codrin Ștefănescu a lansat un nou atac la adresa liderilor PSD, aceasta consideră că Marcel Ciolacu a dat afară specialiștii PSD.

Citește și: Victor Negrescu: Vizita lui Florin Cîțu la Bruxelles a fost un eșec. Planul tot nu este acceptat.

,,Deci Cãtzu l-a sunat pe Ciolacu! Alo, Marcele, a dat poruncā șeful cel mare sa-mi împrumuti niște specialiști de la PSD! Ca sā luām banii āia de la UE! Ciolacu a zis “sā trāiți”, ordonați, dar a omis sā-i spunā cā specialiștii PSD au fost alungați de pe liste sau din partid. Tot la ordin de sus!

Citește și: Marian Vanghelie a fost condamnat la 11 ani şi 8 luni de închisoare. Fostul primar, găsit vinovat că a luat mită.

Petre Daia, Ilan Laufer, Alex Petrescu, Eugen Orlando Teodorovici, Darius Valcov si mulții alții! Pedepsiti cā au fost pro Dragnea, deși nici unul dintre ei nu a dat la vâsle in barca lui! Specialiștii PSD guvernau, nu vâsleau! Punct.”, a scris acesta pe pagina de facebook. aici

Codrin Ștefănescu a mai avut ieșiri la adresa liderilor actuali a PSD-ului.

,,Ciolacu vrea grevā parlamentarā! Auziți voi? Și tot PSD-ul tace chitic in fața unei alte Inepții! Cine naiba ii comandā lui Ciolacu aberațiile astea, habar n-am! E la modul: stāpânilor, pânā acum am mimat opoziția, ne-am prefācut, am fost cuminți! De acum ne retragem cu totul, nu vā mai deranjām nici cu respirația, furați tot fārā probleme, pur și simplu nu mai existām! PSD-ul in mâna securicilor a devenit o anexā a rezistilor! Iar voi, membrii de partid, ați devenit de o lașitate inimaginabilā cândva!”, a scris acesta într-o altă postare de facebook.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *