Cozmin Gușă, despre Cioloș: Mi-am dat seama că tricolorul lui era al Franței, nu al nostru.

Distribuie:
Sursa photo: Cozmin Gusă/Dacian Cioloș/facebook.

Cozmin Gusă a vorbit într-un interviu realizat de Adriana Bahmuțeanu despre Dacian Cioloș și presupusa sa convingere că este agent secret francez. Dezvăluirea a fost făcută, în direct la Cetățeanul, de către analistul politic Cozmin Gușă, informează cetateanul.net.

Citește și: Lui Blaga îi e frică că pierde ciolanul: Țineţi partidul unit! Te rog, Ludovic, te rog Florine…

Avertismentul a venit din partea lui Adrian Severin, care, în 2009, l-a informat pe președintele de la acea vreme, Traian Băsescu. Cu toate acestea, România l-a nominalizat pe Cioloș la funcția de comisar european pentru Agricultură, mai spune sursa menționată.

„Îl cunosc bine pe Dacian Cioloș, l-am și ajutat vreo trei luni de zile, pentru că nu știa mecanismele… Din decembrie 2015, până prin martie 2016 mă întâlneam cu el săptămânal și l-am ajutat.

Până când am văzut că nu are tricou cu România. Am văzut că galbenul la el era alb. Atunci, mi-am dat seama că tricolorul lui era al Franței, nu al nostru, și nu l-am mai sprijinit. Președintele Comisiei Europene Jose Manuel Barroso l-a bănuit că este agent al serviciilor secrete franceze, în 2009 când a  fost comisar european pentru agricultură.

Citește și: Mesaj din Ungaria: Tata e bărbat, mama e femeie. Îmi cunosc copilul mai bine decât orice ONG

La momentul respectiv, acel politician, care se cunoștea cu Băsescu de multă vreme, l-a sunat și i-a spus că avem o problemă. I-a spus: Băi, Traiane! Trebuie să stați de vorbă rapid, pentru că ăștia îl consideră pe Cioloș agent francez și au problemă  cu asta. Mi-au transmis mie, oficial, iau eu îți transmit ție. Răspunsul a venit sub forma acceptului, că e bun și Dacian Cioloș, adică tainul către francezi a fost dat în acel moment.

Politicianul care a fost informat de Barroso că Cioloș ar putea fi agent al serviciilor franceze și care l-a informat pe Băsescu despre asta era la acel moment cel mai influent politician român de la Bruxelles și poate în top 3 în Parlamentul European. Se numește Adrian Severin”, a dezvăluit Cozmin Gușă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *