Cristian Terheș a votat în Parlamentul European împotriva impunerii Certificatului Verde la nivel european

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Cristian Terheș anunță că a votat în Parlamentul European împotriva impunerii Certificatului Verde la nivel european, acuzând că acest certificat va încălca drepturi și libertăți fundamentale.

Prezentăm în continuare transcriptul cu cele declarate de Cristian Terheș în conferința de presă:

Citește și:Tribunalul București anulează decizia lui Arafat privind impunerea certificatului verde pentru bucureșteni.

„Știți, [ca europarlamentari] am fost aleși «de către oameni», asta e ceea ce spune Tratatul, dar nu trebuie să uităm că suntem aleși «pentru oameni».

Trebuie să avem în minte ce e mai bine pentru oameni, deoarece acesta e motivul pentru care ne-au ales aici, în Parlamentul European.

Tuturor acestor lideri ai Parlamentului European le place să se laude pe sine, de fiecare dată când merg într-o conferință de presă, și să spună că aceasta este cea mai democratică instituție a Uniunii Europene.

Întrebarea pentru ei e: E cu adevărat așa?

Le-ați spus acestor oameni în Parlament, când ați ales să-i deposedați de drepturile lor fundamentale, de ce ați făcut-o?

Citește și: Ludovic Orban susține demersul de suspendare a președintelui Klaus Iohannis: ,,Mă voi implica cu toată forţa”

Vedeți, avem toate aceste tratate,despre care vorbea și colegul meu, care prevăd că nici un tratament medical nu poate să-ți fie impus decât dacă decizi asupra lui LIBER și în urma unui CONSIMȚĂMÂNT INFORMAT.

În mod clar, ceea ce acești [lideri] fac în prezent, să condiționeze accesul în Parlament, de posesia acestui Certificat Verde, violează această libertate a oamenilor de a decide cu ce doresc să fie vaccinați sau testați.

Dar există și celălalt aspect, iar întrebarea pe care o adresez nu doar vouă, în Parlament, ci și fiecărui cetățean european, ca să vă întrebați propriile guverne, este:

Ați fost voi informați cum se cuvine despre ceea ce se întâmplă?

Pentru că am avut multe dezbateri, la începutul acestui an în Parlament, unde am solicitat acces complet/neîngrădit la contractele semnate între aceste companii producătoare de vaccin și Uniunea Europeană.”, informează acesta pe pagina personală de facebook.

13 comentarii la „Cristian Terheș a votat în Parlamentul European împotriva impunerii Certificatului Verde la nivel european

 • noiembrie 5, 2021 la 7:11 pm
  Permalink

  DE CE la vaccinare TREBUIE SA SEMNEZ ca SUNT DE ACORD CU ACEST VACCIN INCLUSIV CU TOATE DOZELE ULTERIOARE, de moment ce SUNTEM FORȚAȚI????

  Răspunde
  • noiembrie 6, 2021 la 9:58 am
   Permalink

   Pt ca riscul să ți-l asumi doar tu și să te prindă în schema lor de șantaj, vrei nu vrei.

   Răspunde
 • noiembrie 5, 2021 la 8:25 pm
  Permalink

  Nu mă voi vaccina pana nu sunt informat corect despre acest vaccin și despre urmarile vaccinării pe parcursul mai multor ani iar ce face guvernul României interzicandu mi sa intru in unele magazine pentru că nu sunt vaccinat ,se numește discriminare și șantaj. !!!!!

  Răspunde
  • noiembrie 5, 2021 la 10:03 pm
   Permalink

   Atunci mă voi vaccina cînd imi va da toate informațiile despre reacții adverse și îmi va da scris dacă mi se întâmplă ceva cu sanătatea mea cine răspunde.?

   Răspunde
   • noiembrie 6, 2021 la 8:52 am
    Permalink

    Nu ati prezentat declarația completă, păcat, macar cu o „n.r.” ati fi complectat dvs. despre ticalosia contractelor secretizate, pline cu benzi negre peste scris, ptr. a nu putea fi citite clauzele contractuale abuzive. Bravo Cristian Terhes!

    Răspunde
  • noiembrie 6, 2021 la 2:42 pm
   Permalink

   Nu-i nici o pagubă , că unul ca tine o să stea o vreme cu niște tuburi în gură la reanimare !!!

   Răspunde
 • noiembrie 5, 2021 la 8:38 pm
  Permalink

  Grupul PPEsa se f….. intre ei cat vor, dar sa si vada de treaba. Aici NU!

  Răspunde
 • noiembrie 6, 2021 la 1:55 pm
  Permalink

  Toți care nu faceți ce a facut Europa și are spitalele goale sper să ajungeți să vedeți cum e fara aer și sa stati sa asteptați pe holurile spitalelor gandindu-va la cati au murit!

  Răspunde
 • noiembrie 6, 2021 la 2:34 pm
  Permalink

  Multumim dlui. europarlamentar Terhes,pentru curajul de a lua la intrebari conducerea care s-a declarat a fi democraticain fapt fiind antidemocratica si netransparenta,Multumim ca acest domn ,ca si dna Grapini,nu au uitat cine i-a ales si pentru ce i-a trimis acolo,.Acestia sint adevaratii romani,care iubesc tara si neamul din care fac parte

  Răspunde
 • noiembrie 6, 2021 la 8:18 pm
  Permalink

  Da, accept sa fiu testata și săptămânal, dar nu accept sa fiu forțată, ca sa ma vaccinez cu un ser experimental. Nu este corect sa se accepte ca vaccinarea sa fie singura soluție pt a opri aceasta mizerie de pandemie.

  Răspunde
  • noiembrie 7, 2021 la 10:27 pm
   Permalink

   Am o simpla întrebare. Gripa sezoniera numai exista? De 2 ani nu sa mai auzit nimic de ea. Oare știe cineva dacă nu cumva i sa schimbat numele?!

   Răspunde
 • noiembrie 7, 2021 la 9:50 am
  Permalink

  Cum este posibil atata indiferenta din partea poporului? Oare chiar atit de mult sintem lipsiti de cuget? Acuma este momentul sa reactionam, sa ne aparam drepturile. Sustineti pe Cristian Terheș care a votat în Parlamentul European împotriva impunerii Certificatului Verde la nivel european.

  Trezestete Romane!

  Răspunde
 • noiembrie 9, 2021 la 9:07 pm
  Permalink

  Oameni buni !nu mai semnati ca sinteti de acord cu vaccinarea ;scrieti ca prin impunerea certificatului verde, sinteti practic obligati sa va vaccinati pt ca vi se ingradesc o multime de drepturi ca dreptul la munca ,libertatea de a alege singur ect ect si la cabinetul de vaccinare chemati un avocat stabiliti ce pretenti banesti pretindeti de la reprezentanti ai statului ce va impun vaccinarea ! nu va sfiiti! cereti sume foarte mari de bani de la Citu sau de la viitorul prim ministru ,de la ministerul sanatati sau de la membri comisiei de sanatate din parlamentul Romaniei daca acestia voteaza pt impunerea certificatului verde! deasemeni daca vi se cere demisia nu acceptati !prezentati-va in continuare la serviciu, chiar daca nu va primesc si asteptati sa va desfaca ei contractul de munca , ca sa cistigati in justitie compensati ! nu va asumati usor riscurile efectelor adverse ! prin vaccinare in primul rind va infestati benevol cu covid si uni chiar au murit dupa prima doza de vaccin:despre aceste aspecte nu se prea vorbeste ! dar sa stiti ca se poate muri in timp si dupa a doua doza si dupa a treia sau in interval de2-3anidupa vaccinare! mari smecheri dintre functionari europeni sau din tara ce au semnat contractele de achiziti si au primit spaga aferenta sa fiti siguri ca nu o sa o imparta cu voi ,dupa cum nu impart nici riscurile de imbolnavire !daca lucrurile ar sta altfel contractele de achiziti nu ar fi secretizate nici in tara nici de catre comunitatea europeana !nu v-a atras atentia nici faptul ca sau interzis la inceputul pandemiei disectiile pe decedati ? sau ca alte tratamente verificate ,ce s-au dovedit foarte eficente in tratarea pandemiei in alte tari ,la noi nu sint aprobate? nu credeti ca oameni au fost lasati intentionat fara tratamente pt a da de frica buluc sa se vaccineze? nu mai lasati nimic de la voi!luptati ca acesti criminali in serie sa plateasca pt crimele comise !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.