Politică

CTP: Cuvântul de ordine este o zicere dragă lui Dragnea: „Să nu stăm în poziția ghiocelului”

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Cristian Tudor Popescu este de părere că Karl Nehammer, cancelarul Austriei, nu ține neapărat să ne umilească, pur și simplu nu-i pasă de România și Bulgaria.

Citeste si: Judecatoarea Stoicescu: ,,Justiția trebuie îngenunchiată pentru ca hoția să fie întronată. În timp ce noi ne

Cuvântul de ordine este o zicere dragă lui Dragnea: „Să nu stăm în poziția ghiocelului”. Ceea ce arată totala neînțelegere a situației de către trâmbițașii răzbunării, nu numai pentru că ghioceii răsar în martie, nu în decembrie. Nu e vorba de vreo sabie cu care Nehammer amenință România și noi stăm cu capul plecat ca să nu ni-l taie. Cancelarul Österreich nu ține neapărat să ne umilească, pur și simplu nu-i pasă de România și Bulgaria.

I se fâlfâie drapelul de reacțiile noastre și ale bulgarilor. Niciunul dintre cele 5 puncte depuse la Consiliul European de Austria nu poate fi îndeplinit de România, ci doar de Uniunea Europeană. Ceea ce arată și că negociatorii români n-au avut niciun moment, nicio șansă de a negocia ceva cu Karneha – ținta loviturii mișelești dată de cei doi României și Bulgariei în ultima clipă este șantajarea UE în problema migranților.

Citeste si: Grindeanu mută! Companiile din Transport isi transfera conturile de la BCR la CEC Bank, palma pentru austrieci

De aceea, România nu poate obține nici în continuare nimic discutând direct cu Austria, ci doar prin intermediul Bruxellesului.

 În fine, dincolo de toată politica, aș vrea să reamintesc cu mândrie celor care vor să-și ia țara înapoi că niciodată austriecii nu vor fi mai buni la furat decât noi.”, notează Cristian Tudor Popescu în editorialul său din Republica.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *