Cu cățel, cu purcel, românii sunt așteptați la protest. Simion: ,,care aveţi oi veniţi cu oi, care aveţi vaci veniţi cu vaci”

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

George Simion i-a chemat pe susţinătorii săi la mitingul pe care îl organizează în Capitală pentru ziua de 27 februarie, în timpul unui LIVE transmis pe Facebook, potrivit  epochtimes-romania.com

George Simion le-a spus susţinătorilor săi să vină la Bucureşti cu ce au – oi, capre, vaci sau camioane, ca “să dăm cu ăştia de pământ”

Citește și: Piperea: Statul e la fundul sacului. Economia este distrusă de plandemia lui Werner, Șică, Vasilică și Raed

“Pe 27 februarie trebuie să ieşim cu toţii în stradă. Românii contra hoţilor. Nu e doar ministrul Energiei care ne-a mărit facturile, sunt mult mai mulţi hoţi. Avem nevoie de voi ca să continuăm lupta cu hoţii.

Pregătiţi-vă cu maşini, care aveţi oi veniţi cu oi, care aveţi capre veniţi cu capre, care aveţi vaci veniţi cu vaci, care aveţi camioane, că sunt mulţi şoferi de camion, veniţi în Bucureşti şi haideţi să dăm cu ăştia de pământ, pentru că nu se mai poate aşa ceva. Nu se mai poate aşa ceva. Pur şi simplu nu se mai poate aşa ceva”, a susţinut liderul AUR.

George Simion a mai adăugat că “nici Academia şi nici biserica” nu s-au dezis de AUR.

 Citește și: România îi cheamă în 15 zile pe românii din diaspora în țară, în caz de stare de mobilizare sau de război

„Veniţi la miting să fim zeci de mii, sute de mii şi o să vedeţi că nu s-a dezis nici biserica, nici Academia şi că comunicăm şi la nivel internaţional. Singur nu pot să le fac faţă la ăştia. Veniţi în stradă cu noi, veniţi toţi. Pregătiţi-vă, e în ultima duminică din lună, e în 27 februarie. Haideţi la Bucureşti”, a fost apelul controversatului politician.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.