Curte de Apel Cluj anulează starea de alertă și restricțiile impuse. Piperea: Starea de alertă este ilegală.

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Curte de Apel Cluj anulează starea de alertă și restricțiile impuse în ultimele 2 HG-uri ale guvernului. Piperea: starea este ilegală. Avocatul Toni Neacșu și avocatul Gheorghe Piperea au reacționat pe paginile personale de facebook:

Toni Neacșu:

,,Am spus mereu ca instantele judecatoresti sunt ultima reduta pentru apararea drepturilor si libertatilor cetatenesti si ca trebuie sa le acordam incredere.

CA Cluj a anulat astazi integral HG 932/2021 si 990/2021, adica acele hotarari in baza carora exista starea de alerta din prezent, cea cu masurile excesive privind libertatea de circulatie a nevaccinatilor.

Hotararea nu produce inca efecte urmand recursul la ICCJ.

Felicitari colegilor avocati Mikolt Kapcza si Gabriel Marin dar si judecatorilor de la CA Cluj!

Urmeaza zeci daca nu sute de actiuni similare care se afla sau se vor afla pe rolul instantelor si care urmeaza sa fie solutionate.”

Gheorghe Piperea:

,,Curtea de Apel Cluj a anulat ultimele trei hotărâri de guvern privind prelungirea stării de alertă.

Sentința nu este definitivă, dar pune la ananghie prostocrația plandemică, în frunte cu Arafat și (not so) supermanul bețiv al penele, Cîțu Vasilică.

Citește și: Profesorii din Republica Moldova continuă să se opună restricțiilor impuse de autorități.

Un mare bravo pentru curaj judecătorilor de la CapCluj care au pronunțat această sentință.

Un mare bravo pentru insistență celor doi colegi de breaslă de la Cluj, Gabriel Marin și Miky Kapcza, care au formulat și susținut această acțiune!

În acest moment, conform justiției române, starea de alertă este ilegală, chiar dacă sentința de la Cluj este în primă instanță.

Citește și: Scrisoarea unei studente la Politehnică: Nu mă vaccinez. În cazul meu se află mii de studenți, puși să aleagă între educație și vaccin.”

PS Revin mai târziu cu amănunte.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *