Dacian Cioloş, amenință: Nu ieşim de la guvernare. O să muriţi cu noi de gât, aceia care rezistați la reforme

Distribuie:
Sursa photo: Dacian Ciolos/facebook.

Co-preşedintele USR PLUS Dacian Cioloş a anunţat că formaţiunea nu va ieşi de la guvernare. Acum punem bazele viitoarei guvernări, pentru care vom cere mandatul în 2024,  spus liderul USR PLUS, informează gandul.ro.

„Prin ceea ce facem acum punem bazele viitoarei guvernări, pentru care vom cere mandatul în 2024. Până atunci însă, suntem datori să facem tot ce ne stă în putinţă să ne îndeplinim promisiunile care ne-au dus în această coaliţie şi pentru asta trebuie să înlăturăm definitiv ipoteza pe care încearcă să o acrediteze unii, şi anume, că suntem doar un copil răzgâiat, care ştie doar să se certe, ştie doar să critice şi care nu are maturitatea să facă lucruri. Deci, nu ieşim de la guvernare.

Citește și: Codrin Ștefănescu: E prea târziu! Procesul de distrugere a României e abia la început! Noapte bunā!

O să muriţi cu noi de gât aceia care rezistaţi la reforme, pentru că e momentul ca România să fie reformată. Suntem parteneri în coaliţie, dar acest parteneriat nu a fost făcut doar ca o înţelegere pentru a împărţi posturi, ci am acceptat acest parteneriat ca să schimbăm România şi asta va fi USR PLUS în coaliţia de guvernare.

Citește și: Talibanii ar fi introdus pedeapsa capitală pentru homosexualii din Afganistan. „Vor începe să facă lucruri pe care le-au făcut în 2001”

Ştiu că PSD probabil şi-ar dori să ne vadă plecaţi pentru a putea şantaja PNL într-o guvernare minoritară, care apoi în 2024 să-i aducă la guvernare. Am mai văzut strategii şi tactici din acestea. Probabil că şi o parte din PNL ne-ar vrea plecaţi, să ne scoată ţapi ispăşitori şi să scape de stresul pe care îl au cu noi, dar nu plecăm nicăieri”, a precizat Cioloş.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *