Dan Bittman: Mai au ceva de vândut? Că vine valul 3, 4, 5, e o aberație. Totul e din condei făcut, hai mă, ce naiba!

Distribuie:
Sursa photo: Dan Bittman/facebook.

Invitat la Marius Tuca Show, artistul Dan Bittman a declarat că declararea pandemiei nu a fost susținută de cifre, totul fiind „din condei”.

„Pandemia nu poate să existe pe vorbe. Pe cifre, da. Și acestea spun că nu a prea fost. În România, s-au infectat un milion și ceva și s-au vindecat 1,45 milioane. S-au vindecat

Citește și: Judecătorul Thomas R. Hronek îl condamnă pe Florin Cîţu la 2 zile de închisoare în Penitenciarul Story County. -dosar.

Că vine valul 3, 4, 5, e o aberație. Noi ne luptăm cu o chestie invizibilă, iar unii ne dau telefon și ne spun: vedeți că peste două luni vine. De unde știi tu că vine? Totul e din condei făcut, hai mă, ce naiba!

Citește și: Radu Soviani: ,,România, #stateșuat. Statul in care un hoț de case ajunge Președinte.”

Ei ne-au pregătit toată vara. Acum ne pregătesc, pentru că peste două luni ne închid iar. Mai au ceva de vândut? E al doilea an de pandemie și tu nu ți-ai dublat numărul de paturi?

Eu voi protesta în fața Guvernului și cine va dori să facă la fel, îl rog s-o facă”, a spus Dan Bittman la emisiunea lui Marius Tucă.

One thought on “Dan Bittman: Mai au ceva de vândut? Că vine valul 3, 4, 5, e o aberație. Totul e din condei făcut, hai mă, ce naiba!

 • august 16, 2021 la 7:31 pm
  Permalink

  Absolut !
  Totul este o psihoză în minciună , pentru a se ajunge la marea resetare prin distrugerea economiei și de acolo la noua ordine mondială, care va însemna viața anormală !
  Acuma trăim un fel de lagăr de exterminare bine pus la punct , pentru a omorî mulți oameni , ai înfricoșa , al dezrădăcina pe Dumnezeu din interiorul ființei umane prin modificarea ADN-ului ! Să ieșim pentru luptă , că altfel nu se va lua libertatea și viața !

  Răspunde

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *