Social

Dan Puric: ,,Eu consider acest guvern un guvern criminal. Guvern marioneta care este pus sa lupte impotriva poporului.

Distribuie:
Sursa photo: Dan Puric/facebook.

Actorul Dan Puric a vorbit în cadrul unei emisiuni de la Romania TV despre mișcările sociale din Europa și ce impact au asupra României, acuzand guvernul ca este o marioneta.

„Eu consider acest guvern un guvern criminal. Acești oameni nu dau voie la nicio discuție. Suntem în fața unui fenomen genocidal (cuvânt inexistent în limba română – n. red.). Ne-am lăsat corupți de toate infecțiile și proxeneții Europei, iar în final facem cea mai mare crimă: lăsăm să se corupă sufletele copiilor, iar asta nu ni se va ierta. Vă închipuiți milioanele de părinți disperați care trebuie să intre în abatorul de reeducare sexuală?!”

Citește și: Liberali sau interlopi? Bătăi, injuraturi și scandal la alegerile din PNL Timisoara. Orban isi rezerva dreptul de a anula alegerile.

„În primul rand, eu nu as condamna romanii ca sunt divizati, pentru ca sunt disperati, principalul vinovat este acest guvern marioneta care este pus sa lupte impotriva poporului. In al doilea rand, acum nu avem specialisti in medicina si nici oameni politici. Pai astia sunt oameni politici?”, a spus acesta.

Citește și: Alianță între UDMR și AUR? Cele două partide doresc o lege anti-LGBT asemanatoare cu cea din Ungaria.

„Această abjecție de Românie Educată e ca atunci când se smulg copacii și se produc alunecări de teren. Așa și la noi: ni l-au scos pe Eminescu, pe Coșbuc, toti domnitorii. Nu vedeți că peste tot în Europa sunt fenomene apocaliptice?!”

,,Am un mesaj fata de fortele de ordine. Au si ei copii si familii, sa nu intervina in forta, ca se va intoarce impotriva lor. Mie mi-e mila de ei, ca sunt romani. Ne trebuie solidaritate sufleteasca. Iar cei de afara, din Franta, au vazut tarziu ce e comunismul, noi cu asta am fost vaccinati.”, a incheiat Dan Puric.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *