Dana Budeanu către Raed Arafat: ,,Ce vreți să faceți cu copiii? Nimeni nu a pus labele pe copii.”

Distribuie:
Sursa photo: Facebook.

Dana Budeanu spune că în spitalele din Capitală se pregătesc saloane COVID pentru copii, iar Raed Arafat ar coordona acest proces cu instrucțiuni clare către managerii de spitale, afirmă Dana Budeanu, potrivit stiripesurse.

Citește și: Robert Turcescu, atac la USR: Leprele useriste, care stau mai mult cu ochii in sondaje decât cu mintea la guvernare

„Domnu’ Arafat, ați contactat toți directorii de spitale să pregătească saloane pentru copii. De ce să pregătească saloane pentru copii toate spitalele din București? De ce, ce vreți să faceți cu copiii? Nicăieri pe globul pământesc nu există așa ceva. Nimeni nu a pus labele pe copii.

De ce ați contactat managerii de spitale să pregătească saloane pentru copii? Ce o să se întâmple la ATI la copii? Ce se întâmpla la adulți? Îi dezbracă în pielea goală și îi leagă de pat? Adică luați copiii de lângă părinți, părinții nu o să aibă acces două săptămâni. Asta o să faceți? Copiii nu fac COVID grav.

Citește și: România trebuie să știe: Astăzi, punctul de pensie ar fi trebuit să crească la 1.875 de lei.

Toți oamenii de știință de pe glob și toate studiile confirmă acest lucru. Copiii nu fac COVID, este o vrăjeală. Părinților, dacă permiteți asta, să vă ia copiii, asta meritați”, afirmă Dana Budeanu într-o înregistrare video publicată pe Instagram, informează sursa mentionată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *