Daniel Zamfir, acuză: ,,Vreți prin orice mijloace să vindeți participațiunile la cele mai importante societăți pe care statul român le are.”

Distribuie:
Sursa photo: live Senat/ youtube.

De la tribuna Senatului, senatorul PSD Daniel Zamfir aduce acuzații coaliției de guvernare:

,,Încă o dată e bine știut că vreți  prin orice mijloace să vindeți participațiunile la cele mai importante societăți pe care statul român le are.”, a spus acesta de la tribuna Senatului.

Citiți și: Deputatul PNL trimis în judecată de DNA pentru cerere de mită în valoare de 500.000 lei și pentru trafic de infuientă.

Acesta a mai dat exemplul unor tări care nu își vor vinde, pe timp de criză, participațiunile statale. Daniel Zamfir oferă exemplul Poloniei, Ungariei și Germaniei.

,,Fac un ultim apel și să constatați că noi suntem singura țară care ne propune să facem lucrul acesta și anume să vândă guvernul participațiuni la societățile care au rămas până la urmă ,,Perla Coroanei„ .Uite, vă dau numai trei exemple din țările din Europa. Vă dau doar declarațiile pe care le fac conducătorii acestor țări.

Din Polonia vice-premierul polonez, spune așa, în același timp și ministrul dezvoltării, spune așa, în criză Polonia nu este de vânzare, nu putem permite ca firme care și-au construit pe eforturi mari brandul pe curte 20 30 de ani, să devină prețuri ușoare, în prezent, în special din pentru fondurile din afara Uniunii Europeni.”

Citește și: Dan Negru, revoltat de carantinarea Timișoarei: ,,Boii- hăis, plăvanii-cea. Comedia abia începe”

Ministru inovație și tehnologiei din Ungaria spune așa ,,Nu este doar o chestiune de economie, ci de suvernanitate.””, a mai spus Daniel Zamfir.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *