Deputat USR Emanuel Ungureanu: De ce nu vine DNA să-l ia pe Cîţu? Dragnea a făcut pușcărie.

Distribuie:
Sursa photo: Emanuel Unureanu/facebook.

Deputatul USR PLUS Emanuel Ungureanu susţine că DNA ar trebui să îl ancheteze pe prim-ministrul Florin Cîţu pentru că „a folosit un angajat al Guvernului pentru lupta lui politică sălbatică cu Orban”. Caz similar cu cel al lui Liviu Dragnea, pentru care a fost condamnat la inchisoare. Exemplificând, deputatul spune că Liviu Dragnea a făcut puşcărie pentru că ar fi folosit două angajate de la partid pe statul de plată al DGASPC Teleorman, informează adevărul.ro

Citește și: Polonia respinge educaţia LGBT în şcoli: Părinţii noştri nu au luptat 40 de ani împotriva comunismului pentru ca o nouă ideologie să apară

,,De ce nu vine DNA să-l ia…pe Câțu?

Am așteptat 3 zile să văd dacă justiția funcționează în mod egal pentru toți românii cu rang înalt în statul român.

Se vede că nu.

Domnul premier Câțu, în lupta disperată de a pune mâna pe toată puterea în PNL și România, a folosit o funcționară a Guvernului, pe doamna Mioara Costin, care a întocmit un document cu strategia de atac împotriva lui Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților și contracandidatul lui Câțu la șefia PNL.

Dragnea a făcut pușcărie pentru că ar fi folosit 2 angajate de la partid pe statul de plată al DGASPC Teleorman.

Dragnea era pe vremea aceea doar președinte al Consiliului Județean Teleorman.

Faptul că primul ministru Câțu a folosit un angajat al Guvernului pentru lupta lui politică sălbatică cu Orban, nu e mai grav?

Acum câteva luni, Câțu îmbrăca acest tricou pe care era imprimat sloganul lui Stalin :”Noi nu luăm prizonieri”.(vezi foto)

Citește și: Din seria: ,,Săracii politicieni cinstiți”. Dan Barna deține 3 apartamente, 300.000 de euro în fonduri de investiții, acțiuni și obligațiuni.

Câțu, în lupta lui sălbatică cu Orban ține ostatice reformele promise pentru români.

Lui Câțu i s-a umflat capul de la putere.

Problema este că Iohannis este complice la toate abuzurile de putere ale lui Câțu.

Eu l-am votat pe Iohannis, nu știam pe vremea aceea că va susține un stalinist îmbrăcat în țoale capitaliste.

Abia aștept următoarea moțiune de cenzură…

Și da, să nu uităm, documentul incriminator are antetul Guvernului României, deci, în lupta din interiorul PNL Câțu se folosește de guvern pentru a-și crea un avantaj electoral.

Dacă era Dragnea și făcea asta, ce ziceam, noi cei care am ieșit în stradă la OUG 13?!” a scris Emanuel Ungureanu pe pagina sa de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *