Deputatul ales pe listele aur, ajuns apoi neafiliat, Mihai Lasca: Romania trebuie sa iasa din NATO

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

”Dragi români,Țara noastră se află pe marginea prăpastiei. Suntem împinşi într-un război de agresiune. Iar cei care vor să ne folosească drept carne de tun în războiul lor de cucerire sunt cercurile imperialiste care au uzurpat puterea în SUA, au subjugat militar, politic şi economic Europa Occidentală imediat după cel de-al Doilea Război Mondial, iar după căderea comunismului şi-au impus dominaţia politico-militară, economică şi culturală ţărilor din fostul bloc comunist.

Citeste si: IPS Teodosie nu vrea unirea Paștelui catolic cu cel ortodox: ,,Au catolicii Sfântă Lumină? N-au, au lumină materială!”

A sosit timpul să ne dăm seama că ne aflăm într-o dublă stare de ocupaţie, militară şi non-militară. Cea militară este determinată de aderarea României la NATO şi de prezenţa trupelor străine pe teritoriul nostru. Cea non-militară este de ordin economic, dar şi de ordin cultural şi cognitiv.SUA reprezintă centrul de comandă care a provocat şi alimentează războiul din Ucraina. SUA a regizat lovitura de stat de la Kiev din 2014. SUA a încurajat masacrarea a zeci de mii de civili din regiunea Donbass timp de opt ani pentru a determina Rusia să reacţioneze şi să intervină.

În spatele acestui război stă Marea Finanţă Internaţională, ”stăpânii banilor”, autorii Marii Resetări, obsedaţi de instaurarea Noii Ordini Mondiale. Aceste forţe demonice sunt la originea falsei pandemii Covid-19, a mitului ”încălzirii globale”, a digitalizării totale a societăţii, a conceptului criminal de ”oraşe inteligente”, a tehnologiei 5G ca armă de distrugere în masă, a eliminării banilor lichizi, a distrugerii planificate a economiei mondiale.Acest plan malefic al elitelor globaliste are un dublu scop: DEPOPULARE şi CONTROL.

Citeste si: Orban: Europa suferea de o „psihoză de război”, continentul mergând din ce în ce mai mult în război zi de zi.

Războiul din Ucraina, în care este împinsă România, este încă un element în planul forţelor oculte, obsedate de reducerea populaţiei mondiale. Între asasinarea în masă prin injectarea unor seruri ucigaşe în cadrul falsei pandemii Covid-19 şi asasinarea în masă în cadrul unui război este doar o deosebire de metodă, nu de scop.Răspunsul la întrebarea “De ce România este târâtă în acest război nedrept?“ trebuie să fie ca un duş rece pentru orice român şi este foarte simplu. Pentru că ţara noastră este membru NATO.Trebuie să recunoaştem că aderarea României la NATO a fost o greşeală strategică fatală. Ca, de altfel, şi aderarea la Uniunea Europeană. 
Însăşi extinderea NATO spre Est a urmărit declanşarea unui război împotriva Rusiei prin folosirea Ucrainei ca declanşator al acestui conflict militar. Strategii occidentali au ştiut să manipuleze cu multă iscusinţă traumele noastre istorice şi să alimenteze mitul ”pericolului rusesc” pentru a ne prinde în cursă. Citeste toata declaratia: aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *