Diana Șoșoacă cu un sac de la morgă: Au fost duși și aruncați în gropi ca niște câini.

Distribuie:
Sursa photo: Captură Camera Deputaților.

Senatoarea Diana Șoșoacă a făcut scandal în plenul Parlamentului, acuzând guvernul pentru gestionarea pandemiei și felul în care au fost îngropați oamenii care au murit de COVID-19. În finalul intervenției, care a fost întreruptă de președintele de ședință Ludovic Orban, Diana Șoșoacă a pus în fața premierului Cîțu un sac de morgă. informează hotnews.ro

Citește și: Sorin Grindeanu: ,,PSD, victorie la alegerile parțiale. 17 primării din 35, câștigate.”

„Când vă uitați în urmă pe mâinile dvs și al întregului Guvern stă sânge. Acesta e sacul în care au fost închiși oamenii care au murit în pandemia covid. Au fost duși și aruncați în gropi ca niște câini”, a spus Șoșoacă.

„Așa arată un sac în care morții au fost băgați goi și îngropați. Au fost privați de la tratamentul bolilor lor, au fost legați de pat și sedați”, a mai spus Diana Șoșoacă la tribuna Parlamentului.

Citește și: La 43 de ani, prim-vicepreședinte PNL Vrancea nu a luat nici de data aceasta bacul.

„Această guvernare este inimaginabil de distrugătoare pentru poporul român. 26.000 de oameni au murit, vezi doamne, de COVID, ca să aflăm, de la Ministerul Sănătății, că doar 217 au murit de COVID”, a mai spus senatoarea.

Când aceștia au început să-i pună întrebări, senatoarea i-a acuzat că sunt plățiți de putere și a intrat trăgând sacul după ea în sală. L-a pus lângă scaunul premierului Cîțu și după aceea chiar pe tribuna de la care acesta vorbea.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *