Doctorul Tudor Ciuhodaru: Am votat împotriva introducerii pașaportului verde la nivel european.

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Europarlamentarul PSD, doctorul Tudor Ciuhodaru, solicită retragerea urgentă a proiectelor de lege privind introducerea pașaportul verde. Am votat împotrivă introducerii pașaportului ,,verde” prin procedură de urgență la nivel european.

Citește și: Adrian Câciu face acuzații grave: Cîțu va face pușcărie daca aprobă hotărârea propusă de CNSU.

„Suntem pe un teren minat. Solicit retragerea urgentă a proiectelor de lege privind introducerea pașaportului ,,verde”digital și plata testelor de către personalul medical și cel din asistența socială.

Concret:
1. Am votat împotrivă introducerii pașaportului ,,verde” prin procedură de urgență la nivel european. Vreau ca toți românii, vaccinați sau nu, să poată să aibă dreptul la viață fără pașaport în această țară.
2. Exact ceea ce oficialii români au promis că nu se va întâmpla niciodată se întâmplă acum. Aceste proiecte impun un pașaport pentru a putea trăi în România, altfel ești amendat (plătești testele) sau concediat (suspendarea contractului de muncă).

3. Strategia actuală este eșuată. Prin aceste proiecte de lege se caută doar găsirea unui acar Păun răspunzător pentru erorile și lipsa măsurilor eficiente din această pandemie, distrugerea și eventual privatizarea sistemului public de sănătate.
Am propus de la începutul acestei pandemii 4 măsuri concrete, o nouă strategie, planul B pentru ca toți românii să poată avea o viață normală și în pandemie:

Citește și:Ungaria renunță la banii din PNRR din cauza ,,șantajului” Bruxelles-ului! „Da, ne putem lipsi”

1. Testare extinsă regulată gratuită. Testezi, depistezi, izolezi și împiedici transmiterea. Creșterea numărului de cazuri nu va mai fi precum decolarea unei rachete și astfel se va putea asigura și asistența medicală pentru toți. În plus dacă depistezi la timp tratezi la timp și cel puțin o parte din acești pacienți nu vor mai ajunge la terapie intensivă.2. Vaccinare doar în baza unui consimțământ informat.
3. Creșterea capacității de terapie intensivă ( paturi și personal). Cu doar 5% din sumele date pe cele 120 de milioane de doze de vaccinuri am fi putut avea în plus 100 de paturi de terapie intensivă. Și asigurarea de spitale ,,albe”, centre de excelență care să asigure permanent, fără probleme sau restricții, accesul la tratament și pentru celelalte categorii de pacienți.
4. Accesul la alternative terapeutice pentru toți românii. Medicamente ușor de administrat, pe care să le putem lua de la farmacie și care pot fi eficiente pentru a trata boala din stadiile incipiente. E clar că nici aici nu au făcut nimic.
Rețineți:

1. În aceste momente, în România se discută despre posibilitatea ca angajatorul să ceară salariaților să se vaccineze. „A impune astfel de condiții este dincolo de lege”, admite Avocatul Poporului.
2. Exact ceea ce oficialii români au promis că nu se va întâmpla niciodată se întâmplă azi.
3. Solicit retragerea urgentă a celor două proiecte legislative.
Sper să mă susțineți în acest demers”, spune Ciuhodaru pe pagina personală de facebook.

5 comentarii la „Doctorul Tudor Ciuhodaru: Am votat împotriva introducerii pașaportului verde la nivel european.

 • octombrie 5, 2021 la 4:52 am
  Permalink

  Dumnezeule mare în ce situație am ajuns. Domnule doctor nu trebuie lăsat sub nici o forma sa facă ce vrea acest individ cu toată tara. Am ajuns la o vârstă și ne este frica sa mergem și la medic. Am plătit o viata întreaga toate taxele ca să avem o bătrânețe mai liniștită dar avem numai teroare. Sper sa facă mulți ca dumneavoastră. Dumnezeu sa va dea sănătate și putere sa puteți face ceva ca nu știu cât mai rezista populația cu stresul asta. Cred ca vor sa ne vadă pe toți la pământ. Chiar nu știu ce vor sa facă cu tara asta, probabil au un plan.. Sa o de populeze.

  Răspunde
 • octombrie 5, 2021 la 9:34 pm
  Permalink

  Circula o ipoteza de „plan”: depularea tarii si transformarea ei intr-un mare teritoiu cu paduri si animale care sa constituie un loc de recreere, de vacante exotice in natura pentru bogatii coanei Europe…

  Răspunde
 • octombrie 5, 2021 la 9:36 pm
  Permalink

  exista o ipoteza de „plan”: depopularea tarii si transformarea ei intr-un teritoriu cu paduri si animale salbatice in care sa se recreeze in vacante exotice bogatii conei Europe…

  Răspunde
  • octombrie 6, 2021 la 2:12 pm
   Permalink

   Doamne ajuta. Nu stiu ce inseamna „depulare” dar cand aud de teritorii cu păduri si animale, de relaxare, de vacante exotice, asa ma simt de bine.
   P.S. Dacă e vorba de depopulare , subscriu. Suntem multi da’ prosti. Prosti rau de tot nu asa… Mai bine sa lăsăm planeta asta in pace

   Răspunde
 • octombrie 6, 2021 la 2:18 pm
  Permalink

  Domnu’ doctor lăsați aceste idei aiuritoare. As putea sa va dau un raspuns extins, dar ma rezum la a spune ca suntem ultimii din Europa la toate. Mergeți domle si vaccinati-va ca nu mai terminam in veci. Lăsați ideile populiste cu testarea gratuită. N-are cum să fie gratuită ca nu are cum. Cineva plătește. Apoi cate teste poti sa faci? Faci unul la 3 zile?
  Nu, zău, e atâta prostie in ce spuneti.

  Răspunde

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *