Doctorul Tudor Ciuhodaru: ,,Am votat împotriva certificatul verde. Arată doar că posesorul s-a vaccinat, poate fi infectat și poate transmite boala”

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Europarlamentarul PSD, doctorul Tudor Ciuhodaru: ,,Am votat împotriva certificatul verde. Arată doar că posesorul s-a vaccinat, dar el poate fi infectat și poate transmite boala”

Citește și: Adrian Câciu face acuzații grave: Cîțu va face pușcărie daca aprobă hotărârea propusă de CNSU.

„Ce vrem să facem? Vrem să oprim pandemia sau vrem să dăm o hârtie care nu ştiu ce valoare are. Certificatul verde arată doar că posesorul s-a vaccinat, dar el poate fi infectat şi poate transmite boala„ potrivit bugetul.ro

„Ne uităm ce se întâmplă la ora actuală în Uniunea Europeană(…). Suntem pe un teren minat şi eu am votat împotriva paşaportului verde digital la nivel european pentru că atât timp cât nu avem o certitudine că oprim acel lanţ de transmitere epidemiologic, restul măsurilor sunt practic o patalama inutilă care dă drepturi unora, limitează drepturile alora, dar de fapt nu rezolva problema pandemiei„, a mai declarat medicul, la Antena 3.

Citește și:Ungaria renunță la banii din PNRR din cauza ,,șantajului” Bruxelles-ului! „Da, ne putem lipsi”

,,Rețineți:

1. În aceste momente, în România se discută despre posibilitatea ca angajatorul să ceară salariaților să se vaccineze. „A impune astfel de condiții este dincolo de lege”, admite Avocatul Poporului.
2. Exact ceea ce oficialii români au promis că nu se va întâmpla niciodată se întâmplă azi.
3. Solicit retragerea urgentă a celor două proiecte legislative.
Sper să mă susțineți în acest demers”, a spus Ciuhodaru pe pagina personală de facebook.

4 comentarii la „Doctorul Tudor Ciuhodaru: ,,Am votat împotriva certificatul verde. Arată doar că posesorul s-a vaccinat, poate fi infectat și poate transmite boala”

 • decembrie 12, 2021 la 5:27 pm
  Legătură permanentă

  Bai nene , vaccinul pe care l-ai facut e platit de toti , nu de tine. Si tu , vaccinat poti transmite boala si trebuie sa fii testat si tu , si ai sa fi.

  Răspunde
 • decembrie 13, 2021 la 6:31 pm
  Legătură permanentă

  Adevarat ceea ce spune Domnul Doctor.Certificatul Verde nu opreste pandemia si nici nu ne poate asigura ca cel care-l detine nu este bolnav.Si as dori pe aceata cale sa-i adresez o intrebare inteligentului care a facut regulile de libera trecere a celor cu certificat verde:daca eu imi fac testul zilnic la Farmacie si este Negativ,deci am dovada zilnica a sanatatii si nu pun sanatatea altora in pericol;atunci eu de ce nu am Libertate ? Unde este dreptatea?Care este adevarul din spatele Certificatului Verde?

  Răspunde
 • decembrie 14, 2021 la 1:50 am
  Legătură permanentă

  Asa este ! Certificatul verde nu are
  nici o valoare ??!!!!.
  Deci toti Europenii si America ,sute de milioane, ,miliarde de oameni vaccinati ,posesori de ,,certificate verzi ,toti sunt niste tampiti !!!!
  Doar noi ,Romanii suntem destepti !!!
  Da-i dracului de prosti !!!
  Idiotii dracului !!!! Sau …????

  Răspunde
 • decembrie 21, 2021 la 5:22 pm
  Legătură permanentă

  Imi zicea tata mereu: fii destept fiule, ca lumea e plina de prosti. Acum se implineste ce mi-a zis tata. Oamenii se duc singuri la moarte.
  Eu aleg sa fiu sarac si nevaccinat, chiar daca raman doar cu hainele de pe mine..
  Cred ca Dumnezeu va purta de grija celor ce asculta de El.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.