Dr. Ciuhodaru: Este dovedit că vaccinații se pot infecta și pot transmite boala, așa cum spune și domnul Fauci

Distribuie:
Sursa photo: Tudor Ciuhodaru/facebook.

După ce Ioana Mihăilă, ministrul USR-PLUS de la Sănătate a lăsat să se înțeleagă că persoanelor nevaccinate anti-COVID-19 ar urma să li se impună noi restricții, doctorul Tudor Ciuhodaru a criticat declaratiile ministrului.

„Aberații am mai văzut, dar parcă suntem în ‘Legile lui Murphy’ (…) Este dovedit că vaccinații se pot infecta și pot transmite boala, așa cum spune și domnul Fauci, poate aude și doamna de la Ministerul Sănătății, se pare că unele informații ajung mai greu acolo. Și în aceste condiții, vaccinații pot fi și neimunizați și pot face forme severe de boală.

Citește și: Robert Turcescu, atac la USR: Leprele useriste, care stau mai mult cu ochii in sondaje decât cu mintea la guvernare

Uitați-vă și pe statisticile oficiale, au fost în România persoane vaccinate cu ambele doze chiar cu anticorpi dezvoltați, care au ajuns în stare critică la terapie intensivă și nu au putut fi salvate”,  a declarat Ciuhodaru pentru B1 TV.

Citește și: Trump îl felicită pe Viktor Orban pentru lupta pe care o duce pentru ,,independență, mândrie patriotică, și libertate”

„Vaccinarea rămâne un act individual, în sensul de a nu face o formă gravă a bolii. Eu sunt vaccinat, lucrez într-un spital-suport de coronavirus. Dar a confunda vaccinarea cu testarea, cu împiedicarea transmiterii bolii, este o mare eroare și duce la o strategie fundamental greșită”, a mai comentat Ciuhodaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.