Dr. Monica Pop: ”Cei vaccinați pot reprezenta un pericol pentru familie și prieteni”

Distribuie:
Sursa photo: Monica Pop/facebook.

Dr. Monica Pop a comentat la Antena 3 anunțul autorităților asupra introducerii pașaportului verde în România. Aceasta a declarat că: ,,Certificatul verde este o chestiune politică, nu sanitară”, informează Antena3.ro

„Trebuie să facem o separație și acesta este un lucru foarte important. Pașaportul verde este o chestie politică, vaccinare este o chestie medicală. Știți foarte bine că un vaccinat se poate infecta. La ce îi folosește pașaportul verde unui care se poate infecta?

Citește și: Ioan Aurel Pop: Nu am văzut țară să se ducă cu pâra atât de des la forurile europene.

Mai mult decât atât, orice fel de vaccinat se poate infecta și poate transmite și atunci vă întreb un lucru: la o nuntă unde participă 200 sau 400 de invitați. Intră un vaccinat, pentur că are green pass-ul, dar el e infectat. Habar n-are, pentru că el face o formă ușoară, având în vedere că este vaccinat, și foarte bine că este vaccinat pentru el, dar nu și pentru ceilalți.

Și-i infectează pe toți. E normal așa ceva? (…) Nu are nicio valoare vaccinarea fără testare. Deci, ar trebui test făcut tuturor celor care lucrează cu oameni, în fiecare săptămână. Acesta este obiectivul și datoria angajatorului și nu a medicului. Și nu e vorba numai de medici, ci și de cei din școli, artiști.

Citește și: Legile sunt pentru proști. Ludovic Orban fumează în spațiu închis și fără mască.

Apropo de măsurile pe care vor să le impună, gândiți-vă că vor juca cu sălile goale pentru că vor intra acolo numai cei cu pașaportul verde, deci 30% din populație, deci nu o să meargă nimeni. Primăriile vor rămâne fără taxe pentru că biletele nu intră în buzunarele teatrelor de stat.

De ce conducătorii țărilor nu sunt alături de oameni, pentru că peste tot în lume, tot mapamondul este împotriva restricțiilor.  Ați văzut vreo singură manifestație undeva că nu sunt restricții?”, a spus Monica Pop la Antena 3.

6 comentarii la „Dr. Monica Pop: ”Cei vaccinați pot reprezenta un pericol pentru familie și prieteni”

 • septembrie 19, 2021 la 7:47 pm
  Permalink

  Dna DR. are dreptate!

  FELICITĂRI!

  Răspunde
 • septembrie 19, 2021 la 10:24 pm
  Permalink

  Nimeni nu vrea sa priceapa: vaccinarea nu ajuta cu nimic! Inca nu stim care vor fi reactiile pe termen lung, nimeni nu își asumă nimic !!! Si ma vor vaccinare obligatorie!! Nu este corect nici pentru adulți dar mai ales pentru copii!!

  Răspunde
  • septembrie 22, 2021 la 5:04 pm
   Permalink

   Cum nu ajută la nimic, stimată doamnă? Dacă toată lumea ar fi vaccinată ar fi mai bine pentru toți. Nu s-ar îmbolnăvi atat de grav oamenii.

   Răspunde
 • septembrie 20, 2021 la 12:57 am
  Permalink

  Felicitări dna dr. Monica Pop!

  Răspunde
 • septembrie 20, 2021 la 7:17 pm
  Permalink

  Logic,dar cine mai gândește logic acum? Zici că toți cei din guvern și nu numai,sunt spălați pe creiere!!

  Răspunde
 • septembrie 22, 2021 la 12:56 am
  Permalink

  Foarte adevărat .. Felucitari D-na Dr.!!

  Răspunde

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *