Drama unui avocat: Și-a pierdut mama, tatăl, bunica și mătușa într-un interval de doar o lună. Toți patru erau dublu vaccinați cu Pfizer.

Distribuie:
Sursa photo: Canva.

Un avocat din Baroul Vrancea trece printr-o dramă inimaginabilă. Un om deosebit, profesionist în avocatură, dedicat muncii asidue pentru clienți, are parte de clipe de coșmar, informează editiedevrancea.ro

De altfel, cel în cauză le-a povestit multor colegi episoadele șocante de care a avut parte în ultima perioadă. Avocatul în cauză este Emanuel Dediu, un tânăr avocat.

Citește si: Cristian Terhes: În UE nu s-a votat ce vor ăștia în România. Depășește granițele pe care Parlamentul European le-a stabilit.

În doar câteva săptămâni avocatul și-a pierdut mama, tatăl, bunica și mătușa. Toți patru au murit după ce au luat COVID-19. Toți patru erau dublu vaccinați cu Pfizer. Mama încă avea COVID-19 când a murit, însă ceilalți trei membri ai familiei trecuseră de boală.

În momentul în care mama avocatului a avut primele simptome și s-a testat văzând că este pozitivă, a sunat la medicul de familie care i-a spus să stea liniștită că este vaccinată și că e de ajuns să ia niște vitamine. Din nefericire, starea ei s-a agravat și în câteva zile a murit.

Citește și: Certificatul verde lasă comercianții fără clienți – Nu mai avem bani de salarii – Te dai de ceasul morții

Practic, în ultimele săptămâni, avocatul vrâncean a fost nevoit să-și îngroape patru membri ai familiei. Joi, 11 noiembrie și-a înmormântat bunica iar pe 13 noiembrie, și-a înmormântat tatăl.

One thought on “Drama unui avocat: Și-a pierdut mama, tatăl, bunica și mătușa într-un interval de doar o lună. Toți patru erau dublu vaccinați cu Pfizer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *