Dumitru Coarnă: Nu voi vota pentru certificatul verde. În teritoriu nimeni nu este deacord cu el

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Oamenii pe care îi reprezintă și care l-au votat nu vor sub nicio formă certificatul verde, ne spune deputatul PSD Dumitru Coarnă, potrivit national.ro

”Eu nu voi vota pentru certificatul verde, poziția mea este pentru testare, izolare a oamenilor bolnavi și tratament precoce. Este clar că un asemenea certificat e discriminatoriu și nu rezolvă problema, pentru că un vaccinat poate să se infecteze și poate să transmită, este purtător de virus.

Citește și: Viktor Orban: Suntem unguri, nu proşti care să servim interese străine. Nu vrem să fim înjugați de o altă dictatură

Și atunci care este diferența între persoana vaccinată și purtătoare de virus și o persoană nevaccinată? În cazul în care, să presupunem, s-ar vota certificatul verde, nu mă voi vaccina, pentru că am făcut C@vid și am imunitate, chiar dacă au trecut peste 180 de zile, dar asta nu înseamnă că eu nu am imunitatea dobândită.

Îmi fac teste și analize periodic, am anticorpi, că am fost vaccinat natural și nu are niciun sens să mă injectez. Mă voi testa, dar voi contesta și la Curtea Constituțională”, ne-a declarat deputatul Dumitru Coarnă.

Citește și: Revolta polițiștilor impotriva Guvernului, aceștia refuză să mai verifice certificatul verde.

Acesta ne spune că a fost plecat în teritoriu în ultimele zile și 100% din oamenii cu care a vorbit i-au cerut să nu voteze pentru certificatul verde. ”Și am vorbit cu oameni din toate categoriile sociale, de la piață, până la școli, primării, zonele din HORECA, și toată lumea, chiar și cei vaccinați, spunea că nu vrea certificatul verde”, a afirmat deputatul Dumitru Coarnă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *