Dușmanul lui Florin Câțu intră în Guvern. Adrian Câciu l-a acuzat pe Câțu de jaf statal.

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Economistul Adrian Câciu, cel care îl acuza pe Câțu de jaf statal, propunere de Ministru al Finanțelor în noul Guvern PSD-PNL-UDMR. Economistul este propunerea PSD pentru Ministerul Finanțelor.

Citește și: Coincidență. Un comisar european vine în România. Sefii ANSVA și ANPC, demiși din funcție -Codrin Ștefănescu.

Economistul Adrian Câciu reacționează la scumpirea facturilor românilor la sfârșitul acestui an într-un mesaj trasmis pe contul personal de facebook: ,,Guvernul a făcut asta intenționat pentru a umple buzunarele unora pe seama celor mulți.”

,,După scumpirea gazelor cu 20% din iulie se pare ca urmează încă o scumpire cu 38%. Inflația scapă de sub control, prețurile o iau razna.

Citește și: Carmen Tănase: Ni se iau niște drepturi și libertăți fundamentale cu care noi ne naștem.

Iar eu spun ca Guvernul a făcut asta intenționat pentru a umple buzunarele unora pe seama celor mulți. În orice dicționar fenomenul acesta se numește jaf statal”

One thought on “Dușmanul lui Florin Câțu intră în Guvern. Adrian Câciu l-a acuzat pe Câțu de jaf statal.

  • noiembrie 25, 2021 la 1:53 pm
    Permalink

    Fiarte corect și legal,cei abilitați să cerceteze,să verifice , cum s-au cheltuit marile sume de bani,euro,dați de U.E. ??. Acest individ,Câțu,v-a trebui să răspundă
    să justifice legal,ce a făcut cu acesti bani,de ce a făcut credite cu dobânzi foarte mari,și pr.ce ???. Nimeni,niciodată nu este mai presus de lege,trebuie s-ă dăm explicații !!.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *