Social

Echipa României curăță vestiarul și lasă un bilet de mulțumire gazdelor germane după înfrângerea de la Euro

Distribuie:

Sursa photo: facebook.

Dragoste mare pentru lotul României

România a părăsit Euro 2024 cu stil, după ce și-a curățat vestiarul și a lăsat un bilet de mulțumire gazdelor germane după ce a fost eliminată de la Euro 2024.

Românii au înfruntat ieri Olanda în optimile de finală și, în ciuda faptului că s-au făcut mândri, nu au putut depăși opoziția olandeză, pierzând cu 3-0. După părăsirea lor, echipa a făcut un gest foarte amabil, făcând ordine în vestiar și lăsând un mesaj plin de inimă.

Citește și: Muraru: Şoşoacă, militantă pentru ieşirea României din NATO, este legitimată de Ciolacu

Scrisoarea scria: „EURO 2024 a fost pentru fiecare dintre noi una dintre cele mai importante experiențe fotbalistice trăite până acum și ne bucurăm că scena pe care a avut loc a fost cea germană.

„Fiecare meci, fiecare emoție, fiecare experiență ne-a adus împreună și ne-a făcut să simțim magia fotbalului. „Părăsim Germania cu gândul că am dat totul pentru România și suntem recunoscători pentru tot ce am trăit în săptămânile petrecute aici. „A fost o onoare să fac parte din marea familie a fotbalului european. Semnat: Nationala de Fotbal a Romaniei.”

Fanii au apelat la rețelele de socializare pentru a lăuda naționala României pentru gestul lor amabil. Un utilizator a spus: „Acesta este un gest atât de minunat.”

O altă persoană a scris: „Asta dă clasa. România, ai o echipă de care să fii mândru cu adevărat, au jucat cu suflet până la capăt și au pierdut cu onoare și har. Între echipă și suporteri, cu adevărat un spectacol frumos.” Între timp, un alt utilizator a spus: „Aceasta este o mare mentalitate”.

Citește și: Ionuț Cristache: Nicolae Ciucă, un ostaș în slujba nimănui

România a făcut cea mai bună prezentare la Euro timp de 24 de ani, nefiind eliminate de la Euro 2000.

Românii intraseră în meciul considerat o opoziție dură, fiind în fruntea unei grupe din Belgia, Slovacia și Ucraina. Din păcate pentru Edward Iordănescu și oamenii săi calificarea în sferturile de finală s-a dovedit un pas prea departe.

 

One thought on “Echipa României curăță vestiarul și lasă un bilet de mulțumire gazdelor germane după înfrângerea de la Euro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *