Editorial -Dragă stat român pervers, ai făcut o obișnuință din a îngropa posibile soluții românești.

Distribuie:
Sursa photo: Flavia Grosan/facebook.

Ați observat cum am făcut o obișnuință din a îngropa ceva ce poate reprezenta șansa a mii de oameni la viață? Dragă stat român pervers, ai făcut o obișnuintă din a îngropa posibile soluții românești.

E de noaptea minții ce s-a întâmplat în aceste zile cu doamna doctor Flavia Grosan, cum este mediatizat negativ cazul acestui ,,înger”, (cum îi spus pacienții ei), pentru că a salvat peste 1000 de vieți cu o altă schemă de tratament decât cea impusă de spitale, pentru Sars-cov-19.

Citește și: Medici celebri își declară susținerea pentru schema Flaviei Grosan! Ion Alexie: ,,O felicit”

Cum o atacă politicieni fără nicio cunoștință de vreun act spitalicesc, medici, specialiști de mucava, jurnaliști și câți si mai câți răsuflați pe la televiziuni si rețele sociale.

Tu ca Stat, în loc să vezi, analizezi, verifici ce spune femeia aceasta, ce tratament a găsit, ce poți face, tu o vrei plecată din funcție, o vrei ,,dispărută”.

Am făcut o obișnuintă din a îngropa tot ce vine de la specialiștii români, dar pupăm ghiulul la orice informație ce vine din afară. Ce au ei față de specialiștii din România? Nimic!

Citește și: Sondaj „Dacă duminica viitoare ar fi Alegerile Parlamentare, pe cine ai vota?”

Într-o țară normală, femeia acesta era întrebată direct de către Ministerul Sănătății despre schema de tratament folosită. Acel tratament mai era testat pe alți oameni și se putea, sau nu, ajunge la un tratament revoluționar/eșec.

Dar odată ce peste 1000 de persoane au fost vindecate de cov-19 fară o zi la ATI, înseamnă că acel tratament poate reprezenta o minune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *