Emanuel Ungureanu către Iohannis: ,,Mă tem că veți pleca mai devreme de 2024…”

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a reacționat pe pagina personală a președintelui Klaus Iohannis la mesajul acestuia cu ocazia căderii Guvernului Câțu. Acesta este primul deputat din USR care sugerează suspedarea președintelui.

,,Domnule președinte, o să mă certe probabil multă lume, chiar și din propriul partid, dar eu cred că se va încheia criza politică din România când nu veți mai locui la Cotroceni.

Citește și: Dan Puric: „S-a strigat „vrem o ţară ca afară!”. Uitaţi-vă ce este afară! Nu vă fie frică să fiţi români!

După cum interacționati cu populația, mă tem că veți pleca mai devreme de 2024…”

Acesta a reacționat la următorul mesaj al președintelui Klaus Iohannis:

,,Trist, dar adevărat! Cuvântul care caracterizează cel mai bine România de azi este „criză”. Suntem în plină pandemie, valul 4 ne-a lovit rău, suntem într-o criză a prețului la energie, o criză care este și europeană și globală și, în acest context, în Parlament a fost votată o moțiune de cenzură care mai adaugă o criză, cea a guvernării.

Citește și: Guvernul Câțu a fost demis de către PSD-AUR-USR. George Simion: o relicvă de premier.

Situația a fost generată de politicieni cinici, unii purtând masca reformismului, alții clamând grija pentru români. USR a fost parte din coaliție, a plecat din guvern și a votat moțiunea împreună cu PSD și AUR. Astea sunt faptele, restul este discurs politic sau demagogie.

Trebuie să găsim o soluție pentru că România trebuie guvernată și este momentul pentru decizii mature din partea politicienilor. Pentru a da timp partidelor să se întrunească în forurile interne și să vină cu o abordare matură, voi convoca consultări săptămâna viitoare.”

3 comentarii la „Emanuel Ungureanu către Iohannis: ,,Mă tem că veți pleca mai devreme de 2024…”

 • octombrie 6, 2021 la 6:36 am
  Permalink

  Dece săptămâna viitoare, până atunci sunt atâtea zile in care pot fi făcute atătea lucruri, sau sunteți prea obosit ? De ce se tot amână lucrurile daca suntem în criza, de ce nu se vad odată nevoile țării și ale oamenilor?

  Răspunde
 • octombrie 6, 2021 la 11:11 am
  Permalink

  Mai ratatule . mai vatrai de pe malai . Este mare balbait si esti trimis la inaintare . Ma tu ai luat vreun vot singur . Mai el a fost ales de 6.6 mil de oameni .Nu va convine mai guvizi alterati . Securistilor sunteti mai rai ca caomunisti

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *