Sănătate

Emanuel Ungureanu îi amenință cu proteste pe colegii săi din USR-PLUS dacă nu rezolvă problemele spitalului Grigore Alexandrescu.

Distribuie:
Sursa photo: Emanuel Ungureanu/facebook.

Deputatul USR-PLUS Emanuel Ungureanu îi amenință cu proteste pe colegii săi din USR-PLUS dacă nu rezolvă problemele spitalului Grigore Alexandrescu.

Citește și: Polonia ar trebui să copieze legea anti-LGBT în intregime, spune ministrul polonez.

„Eu îl voi suna mâine din nou pe Dan Barna. Este singurul superior ierarhic capabil să vorbească cu ambii primari (n.r. Clotilde Armand şi Nicuşor Dan). Eu am încercat tot ce mi-a stat în putere ca deputat în Comisia de Sănătate. Sunt convins că Dan Barna are mai multă putere ca mine. Voi face presiuni în interiorul partidului ca aceşti doi primari ai noştri să demoleze coteţele. Dacă nu vor face asta, personal voi organiza eu un protest împotriva propriului partid. Voi face asta!”, a declarat Emanuel Ungureanu la Antena3, citat de dcnews.

Conf. Dr. Alexandru Ulici, managerul Spitalului Grigore Alexandrescu, are finanțare de la Banca Mondială pentru construirea unui nou corp de clădire, însă Nicușor Dan nu îi dă aprobarea pentru demolarea unei clădiri vechi din curtea spitalului.

Citește și: Românii din Italia cer ca USR-PLUS să iasă de la guvernare: Globaliști și neo-marxiști până în măduva oaselor

Declarația lui Alexandru Ulici:

„Nu există în România un Centru de Mari Arşi pediatrici decent, în acest moment. Noi avem o clădire care a fost dată în folosinţă în 2006. Au trecut atâţia ani, nu mai respectă criteriile anului 2021. Suntem singurul spital din lume în care blocul operator – ortopedie este la parter, în care este o luptă pe viaţă şi pe moarte între noi şi şobolani, să nu intre în clădire.

Suntem lângă metrou, avem o clădire dezafectată, facem deratizarea o dată pe săptămână, cât de des se poate şi, totuşi, mai vin şobolani. Este o clădire care stă pe nişte popi de metal, o clădire care, dacă se mişcă puţin, se prăbuşeşte şi care trebuie să fie prima demolată pentru că acolo vor fi unităţile de forţă ale primei clădiri”, a spus Alexandru Ulici, în emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3. potrivit sursei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *