Eșec total al Guvernului Câțu: ,,Niciun eurocent din cele 30 de miliarde de la Uniunea Europeana nu vor veni in Romania!

Distribuie:
Sursa photo: Camera Senatorilor.

Senatorul PSD, Daniel Zamfir anunță eșecul Guvernului Câțu în ceea ce privește Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Citește și: Carmen Tănase, despre datele Guvernului: Nu cred în nimic ce este oficial. Eu nu mai cred, din păcate, pentru că eu am…

,,HALAL GUVERN! Incredibil, dar foarte trist si adevarat! Anul acesta, niciun eurocent din cele 30 de miliarde de la Uniunea Europeana nu vor veni in Romania!

Cu ministrul „zero” la fonduri europene, cu aceeasi performanta si in mandatul din 2016, suntem condamnati la falimente in masa si saracie…”, a scris Daniel Zamfir pe facebook.

Citește și: Dan Negru a răbufnit: 54 de km de autostradă au construit prăpădiții ăștia anul trecut! Atât, 54!

Și PSD a avut o reacție pe facebook la ceea ce se întâmplă:

,,ZERO euro de la UE pentru economia românească, în acest an.
Acesta e rezultatul îngâmfării prostești a Coaliției de guvernare, care a refuzat orice propunere a PSD de consens și colaborare în interesul României. ZERO euro din exercițiu financiar multianual 2021-2027. Iar pentru că au întârziat nepermis de mult aprobarea PNRR, avansul acordat de UE prin acest mecanism va fi doar pe hârtie. Niciun euro în economia națională, din cele 80 de miliarde promise de Iohannis. Atât s-a putut!”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *