Politică

,,Eu, Daniel Ghiță, deputat PSD, nu sunt de acord cu introducerea certificatului verde.” -mesaj tranșant.

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Daniel Ghiță, mesaj tranșant împotriva introducerii certificatului verde pentru angajați, printre puținii parlamentari PSD ce au altă părere decât grupul parlamentar din care face parte.

,,Nu sunt de acord cu introducerea certificatului verde

Eu, Daniel Ghiță, deputat PSD, nu sunt de acord cu introducerea certificatului verde. Sistemul medical din România este în urma celui din Europa de Vest cu 50 de ani. Noi nu avem elementele de bază, nu avem nici măcar medicamente să tratăm pacienții care se îmbolnăvesc de C@vid sau cancer. Este împotriva drepturilor omului să impui un certificat prin care să obligi românii să își injecteze un vaccin când noi nu știm care sunt efectele lui secundare.

Nu sunt anti-vaccinist, dar acest vaccin nu este testat suficient și provoacă efecte secundare multiple și grave. Nu sunt conspiraționist, sunt un om care își iubește poporul și știe cât de greu le este multor români: unii nu au ce pune pe masă de Sărbători, iar copiii României trăiesc în sărăcie. Și atunci cum să accept condiționarea locului de muncă de care depinde pâinea de pe masa românului de un certificat absurd?

E așa de greu să acceptați că și la PSD există patrioți? Am votat în Parlament legi de la PNL, de la USR, atunci când erau bune pentru români. Când o lege este în interesul poporului, o votez, nu mă uit de la ce partid politic provine.

Nu doresc să rămână în istorie că am făcut ceva împotriva poporului meu. De aceea, toate deciziile mele le-am luat cu conștiința curată și le pot justifica.

Nu trebuia ca acesta lege să fie votată sau asumată în pragul Sărbătorilor! Este doar o modalitate de a împila poporul român, care și așa trăiește în sărăcie, iar acum să îi fie impusă frica și teroarea în ajun de Crăciun?”, scrie acesta pe pagina personală de facebook.

One thought on “,,Eu, Daniel Ghiță, deputat PSD, nu sunt de acord cu introducerea certificatului verde.” -mesaj tranșant.

  • As vota AUR singurul partid care ne mai apara drepturile restul sant marionetele occidentului

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *