Politică

Europarlamentar german: ”România este vestul sălbatic al Europei. Cum se poate ca o țară…

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Europarlamentar german Guido Reil: ,,România este vestul sălbatic al Europei.”

„Cum s-a putut așa ceva, o țară cu așa infrastructură, corupție, criminalitate să fi fost primită în UE? Nu avem nevoie de România și Bulgaria nici în Uniunea Europeană, nici în Schengen”, a spus eurodeputatul german Guido Reil.

Citeste si: Andrei Marga: S-a cățărat la decizii o prostocrație care cultivă confuzia valorilor. Populația este sub asaltul propagandei.

”În ultimul an am fost de multe ori în România şi vreau să fiu prietenos când spun că România este Wild West-ul Europei. În Ucraina am văzut o infrastructură mult mai bună decât în România. Nu avem nevoie de România şi de Bulgaria nici în Uniunea Europeană, nici în Schengen”, a afirmat Reil.

Citeste si: Astăzi, 2 octombrie, se anunță cel mai mare protest din acest an. Cristian Terheș, George Simion, AUR, prezenti.

Maria Grapini: “Am un sentiment de frustrare și sunt convinsă că acest sentiment nu îl am doar eu, ci toți cetățenii din țara mea! A câta oară să mai dezbatem acest lucru, a câta oară să mai votăm în Parlamentul European intrarea în Schengen, a câta oară să mai scrie Comisia Europeană Consiliului European, celor 27 de șefi de stat și de guvern care, iată, ce democrație ne învață.

Un președinte de stat sau un șef de guvern contează mai mult decât zecile de milioane de cetățeni! Asta este democrația europeană? Ar putea să ne spună (și mă adresez acum celor 27 de șefi de stat și de guvern, inclusiv președintelui din țara mea) ce punct din Tratat, ce punct din Regulamentul Schengen nu e îndeplinit de România sau Bulgaria?”, a punctat, în intervenția sa, în plenul PE, eurodeputatul Grapini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *