Sănătate

Firma interlopului Sile Cămătaru a câștigat o licitație pentu teste covid în școlile din România.

Distribuie:
Sursa photo: Canva.

Licitația pentru achiziționarea de teste anti-covid, care urmează să fie distribuite în școlile din România, a fost câștigată de trei firme, potrivit România TV. Două firme din România și una din Olanda vor asigura teste de salivă pentru elevii români, informează impact.ro

Citește și: Tribunalul București anulează decizia lui Arafat privind impunerea certificatului verde pentru bucureșteni.

Elevii din România vor fi testați împotriva covid-19 cu teste furnizate de Sile Cămătaru

Trei societăți comerciale sunt fericitele câștigătoare ale primei etape din contractul de peste, atenție, 200 de milioane de euro, în urma căruia vor fi livrate teste de salivă în școlile din România.

Citește și: Cristian Terheș a votat în Parlamentul European împotriva impunerii Certificatului Verde la nivel european

În spatele firmelor românești se află persoane bine cunoscute în România, cum ar fi frații cămătari Sile și Nuțu, iar în cealaltă societate comercială unul dintre acționari este celebrul designer Cătălin Botezatu, acuzat de multe ori că ar avea legături cu mafia italiană.

Eva Healthcare SRL este una dintre firmele care a câștigat licitația pentru primul lot al testelor de salivă distribuite în școlile din România. În spatele acestei firme se ascunde clanul lui Sile Cămătaru, unul dintre cele mai de temut clanuri de interlopi din țară.

Deputatul Emanuel Ungureanu de la USR a reacționat pe pagina personală de facebook: ,,Se face beznă în România. Marele JAF a început!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *