Flavia Grosan: ,,Daca-i cedează nervii si accepta spitalul, direct pe ventilator ajunge. Si in toata nebunia asta exista un singur vinovat, doctorița Grosan. Amin.”

Distribuie:
Sursa photo: Flavia Grosan/facebook.

Flavia Grosan explică pe pagina personală de facebook, circuitul covidului în natură și ce impact mediatic are acesta asupra dânsei. 

Citește și:Din Grânarul Europei am ajuns Groapa de gunoi a Europei. Deșeuri din Germania, descoperite de Garda de Mediu.

,,Circuitul Covidului in natura.

Lucrezi in grădina, ca doar a venit primăvara. Seara, hopa, febra si frisoane. Te juri ca nu i Covid si începi frecțiile cu oțet, inhalatii cu mușețel, poligema si ce îți mai trece prin cap. Toate label. si cantități uriașe de vitamina C. Febra nu da semne ca vrea sa dispară, Ba chiar apare o tuse năprasnică. Între timp s au dus 3,4 zile. Îți faci curaj si suni la 112.

Citește și: Primarul Nicușor Dan taie ajutorul pentru adulții cu dizabilități de la 500lei/lună la 250lei/lună.

A doua zi îți vine rezultatul. Șoc. Pozitiv. Fuga la medicul de familie. Azitromicina sau alte offlabel, zincuri, C uri, coercitina sau melatonina. Simptomele la 10 zile nu dau semne sa dispară. Începe sa scadă saturatia. In disperare ma caută. Dar trenul ajunge la mine cu o intârziere de 10 zile. Nu vor in spital sub nici o forma. Fac si eu ce pot, doar nu pot sa l las sa moara. Eh, e un caz ușor, nu? Daca i cedează nervii si accepta spitalul, direct pe ventilator ajunge. Si in toata nebunia asta exista un singur vinovat, doctorița Grosan. Amin.”, a scris Flavia Grosan pe facebook.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *