Florin Câțu: ,,Avem creștere economică”. Prețurile cresc alarmant în timp ce veniturile românilor rămân înghețate!

Distribuie:
Sursa photo: Florin Câțu/facebook.

În timp ce premierul Florin Câțu anuntă creșterea economică a României și revenirea acesteia, prețurile cresc alarmant, atrage atenția Gabriel Zetea. ,,Prețurile CRESC alarmant în timp ce veniturile românilor rămân ÎNGHEȚATE!”

Citește și: Adriana Stoicescu: România este ţara în care, dacă ai pile, poţi omorî, după gust, un urs sau ciocârlii.

,,BNR arată că inflația va ajunge la 4,1% la finalul anului, DUBLU față de estimarea inițială. În același timp, Guvernul Țeparilor a anunțat oficial că va îngheța toate salariile și pensiile în următorii trei ani, ceea ce înseamnă că puterea de cumpărare a românilor se va prăbuși odată cu creșterea explozivă a prețurilor. Cu cinism și cu dispreț, premierul Câțu i-a promis președintei Comisiei Europene că salariile, pensiile si alocațiile vor rămâne înghețate până în anul 2024.

Citește și: Lucrări abandonate în București. ,,Un oras total neingrijit, in care colcaie sobolanii si capusele”- Daniel Zamfir.

Pentru români va fi crunt! Energia electrică s-a scumpit cu 50%, prețul gazelor naturale va crește de la 1 iulie cu 25%, iar alimente de bază s-au scumpit deja cu peste 15 procente. O negociere proastă cu efecte distrugătoare față de societate. Nu poți trâmbița triumful negocierilor pentru PNRR, sacrificând 10,5 milioane de persoane, a căror putere de cumpărare scade abrupt. Este evident că puterea de dreapta nu poate guverna România decât pe datorie și că duce economia către o pandemie monetară.

PSD cere demisia guvernului pentru că este evident că nivelul de trai al românilor, pensiile, alocațiile si salariile vor crește doar dacă premierul Cîțu și coaliția PNL, USR, UDMR vor pleca de la guvernare!” a scris Gabriel Zetea pe pagina personală de facebook. aici

Florin Câțu a anunțat creșterea economică a României ,,Eurostat confirmă: România are cea mai mare creștere economică din UE în trimestrul I 2021.
Revernire în V a economiei ✔️

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *