Florin Câțu: ,,Partidul are nevoie de un suflu nou.” Turcan, Flutur, Boc, Fenechiu, Chițac, printre susținători.

Distribuie:
Raluca Turcan/facebook.

Duminică dimineața, premierul Florin Cîțu și-a anunțat candidatura la șefia PNL, într-o conferință de presă la sediul PNL. Alături de premier, în momentul anunțului, au fost mai mulți lideri importanți ai partidului, miniștri din Guvern sau parlamentari PNL, informează digi24.

,,O să vă spun ce vreau și de ce candidez. PNL are nevoie de un suflu nou, în același timp să ducă mai departe principiile liberale. Promisiuni auziți zilnic. Eu v-am obișnuit cu mai puține vorbe, mai multe fapte.”, a menționat Florin Câțu la conferința de presă.

Citește și: Marcel Ciolacu: Cine v-a cerut să înghețați pensiile și salariile pentru cinci ani de acum înainte?

Alături de Florin Cîțu au fost mai mulți lideri importanți ai partidului printre care Rareș Bogdan, Emil Boc, Robert Sighiartău, Gheorghe Flutur sau Vergil Chițac. De asemenea, miniștri precum Raluca Turcan, Lucian Bode, Virgil Popescu, sau Nicolae Ciucă au fost prezenți la anunțul premierului. În total, peste 40 de lideri ai partidului, miniștri, primari sau președinți de Consilii Județene și parlamentari sunt pe lista susținătorilor lui Cîțu la șefia PNL, informează sursa precizată.

,,Dragi colegi liberali, Mesajul meu pentru voi este clar și simplu: mă voi asigura că PNL va rămâne cel puțin 8 ani la guvernare. Vom transforma România într-o țară liberală de care să se bucure TOȚI românii.

Ce înseamnă o Românie liberală pentru mine: proprietatea privată este sfântă și antreprenorul este un erou.”, a fost mesajul lui Florin Câțu de pe pagina personală de facebook.

Citește și: Ciprian Serban: Concediem, închidem, distrugem, lichidăm sau vindem, deviza guvernării de coaliție, PNL-USR PLUS-UDMR.

Ce înseamnă o Românie liberală pentru mine: proprietatea privată este sfântă și antreprenorul este un erou.”, a fost mesajul lui Florin Câțu de pe pagina personală de facebook.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *