George Simion a intrat peste Comisia de Sănătate: Ne opunem certificatului verde!

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Liderii AUR, în frunte cu George Simion, l-au îmbrâncit marți pe senatorul PNL Daniel Fenechiu și au intrat cu forța în ședința reunită a Comisiei de Sănătate și Comisiei Juridice, unde se dezbătea asupra introducerii certificatului verde COVID-19 pentru angajații de la stat, informează G4media.ro

Parlamentarii AUR au forțat ușa Comisiei și au intrat în sala de dezbatere.

Citește și: Viktor Orban, mesaj în fața a zeci de mii de maghiari: Familia, naţiunea şi o Ungarie puternică şi independentă.

„În momentul în care au venit doi colegi de la Comisia de Sănătate, au forțat ușa, ne-au dat la o parte și au intrat aproximativ 10-15 deputați și senatori AUR. Eram singur în fața unor cetățeni care nu respectau nici măcar regulile din Senatul României. În acel moment ne-am retras”, a spus Fenechiu.

Senatorul PNL a mai precizat că parlamentarii AUR au înjurat mai mulți colegi „ca la ușa cortului”. Târziu a acuzat un „vot abuziv al majorității” pentru o „lege care blochează țara” și care „trebuia respinsă în două minute”.

Plenul Senatului urmează să dezbată, miercuri, propunerea legislativă PNL-UDMR, care prevede că personalul din unele unităţi publice şi private este obligat să prezinte la locul de muncă certificatul digital privind COVID-19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.