George Simion (AUR) cere urmărirea penală a prințului Emanuel din Liechtenstein, după ce a ucis cel mai mare urs din România.

Distribuie:
Sursa photo: George Simion/facebook.

Președintele AUR, Geroge Simion a reacționat la evenimentele petrecute în pădurile românești, legate de împușcare celui mai mare urs din România, pe nume Arthur, de către un prinț din Liechtenstein.

Citește și: Victorie după victorie a doctoriței Flavia Grosan: Am tratat o graviduță de ultim trimestru care a prins Covidul.

”Nu este posibil să fim bătaia de joc a Europei. Nu este posibil ca domnul Tanczos Barna, ale căror relații și afinități pentru județele Covasna și Harghita le cunoaștem, să nu reacționeze. Nu suntem bătaia de joc a Europei.

De aceea cerem instituțiilor europene să reacționeze. Cerem instituțiilor de cercetare penală din România să deschidă dosar penal împotriva acestui așa-zis prinț și reamintesc tuturor că nu suntem groapa de gunoi a nimănui.Pentru că așa se interpretează.

Se aduc tone de gunoaie și se deversează în munții noștri, vin unii și alții și plătesc pentru copii, pentru a omorî animale și fel de fel de lucruri pe care n-ar putea să le facă în țara lor.”, a declarat George Simion.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *