George Simion, in caz de Razboi: În prima linie ar trebui pus Arafat și toți ceilalți care și-au bătut joc de doi ani. NU ROMÂNII!

Distribuie:
Sursa photo: facebook.

Mesajul liderului AUR, George Simion, in contextul in care se speculează pe retele sociale că România, alaturi de NATO, ar intra in conflict armat cu Federatia Rusă.

Citește și: Ministerul Apărării din Ucraina anunță pierderile Rusiei: 2800 de soldati, 516 de blindate

,,Nu va fi niciun război. Dar dacă ar fi, în prima linie ar trebui pus Arafat și toți ceilalți care și-au bătut joc de doi ani.
NU ROMÂNII!”

In contextul Razboiului din Ucraina, unde Rusia a invadat-o cu scopul de a o cucerii, iar România a ajutat Ucraina cu ajutoare in valoare de 3 milioane de euro, Rusia acuzandu-ne ca ne implicam mult mai mult decat ar trebui in acest conflic.

Citește și: Refugiat din Ucraina, șocat de prețurile din România: ,,La Kiev ar fi fost revoltă dacă se întâmpla asta”

One thought on “George Simion, in caz de Razboi: În prima linie ar trebui pus Arafat și toți ceilalți care și-au bătut joc de doi ani. NU ROMÂNII!

  • martie 13, 2022 la 6:29 pm
    Permalink

    D-le Simion George , multă stimă ! Deci în concluzie ; Iohanis care a semnat , căci pînă în 22/07/2022 v-a trimite trupe din România ! El în frunte , Arafat , Cîțu , Rareș Bogdan , Ciucă , Generalul care s-a ocupat cu Campania de Vaccinare și toți Parlamentarii și Senatorii României ! Cei care au furat să meargă în prima linie să își apere ” Averile ” făcute pe spatele acestui Popor ! Doresc să îi ajute bunul Dnezeu să guste doar o singură dată SUFERINȚA DIN PLIN ! DEOARECE TREBUIE SĂ PLĂTEASCĂ ȘI ÎN ACEASTĂ DIMENSIUNE ! NU DOAR LA JUDECATA DE APOI !!! DOAMNE AJUTĂ LA ACEASTA !!! AMIN.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.